|   940   0     2
  Familjen | Vardag

När vi väl kom till stranden var Milo så trött att han surade och grinade när vi skulle ta på honom badkläderna. Jag tänkte att det skulle bli bättre så fort han fick se stranden… Icke. Vi gick typ 20 metet sen fick han, jag och Nicolas vända.

Nu sitter vi i bilen så att åtminstone Noëlle kan få leka på stranden en stund.

Sanden var som potatismjöl, sån där sand som absolut inte går att borsta bort, haha. Jag är verkligen ingen strandmänniska, hatar sand överallt, men när jsmag ändå stålsatt mig och sandat ner fötterna kunde vi väl fått njuta av stranden en stund.

Oh well, livet med en 2-åring…alltid oberäkneligt. Hoppas han somnar nu så att han orkar vara trevlig i eftermiddag :)

Vi fick se stranden iallafall:
image

0
 940   0     2

2 svar på Livet med en tvååring

 1. Anna skriver:

  Vilken fantastiskt vit sand! Vilken strand är det? Vi har hyrt hus på Siesta Key utanför Sarasota en vecka i sommar så jag är lite nyfiken. 😉
  Hur går det med joggningen förresten? Har du fortsatt? Jag blev ju så inspirerad av dig och körde igång, men sen halkade jag omkull och skadade ryggen så det blev några veckors uppehåll… Nu är det dags igen har jag tänkt!

  • Mysmasken skriver:

   Det gick så bra i mars när jag knappt hade jobb, sen drog det igång igen och jag har jobbat hela kvällarna och det har inte blivit nåt springa av :(

   Det där är Siesta Beach 😀 Vitt och nästan som potatismjöl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *