|   773   0     4
  Arbete

Jag visade ju aldrig bilderna från lägenheten i Cocoa Beach som jag inte blev nöjd med, men här är ena lägenheten.
http://www.clermontpix.com/tour/5-sunflower-street-unit-8-cocoa-beach-fl/

Maken är ju inte så driven, så jag har fått piska honom lite 😉 Han har tittat några filmer jag har om mäklarfotografering och har nu kontakt 5 mäklare om dagen i några dagar. De första dagarna när inget hände var det såklart tråkigt, men nu har han fått massa svar! Vi måste ju börja i någon ändå, och det får bli med att erbjuda gratis fotograferingar tills vi har tillräckligt med material att visa upp. På så sätt kan man ju skapa en kundbas – om de är nöjda återkommer de.

Av någon anledning som jag absolut inte förstår vill de ha bildspel också, så det måste vi erbjuda.
Jag gjorde ett här som zoomar in och grejer. Personligen hatar jag att se bilder så, men det är väl en smaksak.

Vi tänkte också köpa en steadycam, sådana viktad grej som man kopplar kameran på och filmar med utan att det blir guppigt. Det borde vara mycket mer poppis eftersom det ger bättre överblick över ett hus.

Det var lustigt, för när han först fick ett mejl tillbaka av en av mäklarna kollade jag hennes sida. Hon arbetar ihop med sin make och gillar att hjälpa folk stod det. Jag sade åt Greg att skriva något om att vi också är ett ”husband and wife”-team och att vi hoppas kunna utveckla det här så att vi kan vara hemma med våra barn, 4, 2 och 6 månader. Jag kände att det skulle gå hem och hon blev så glad för vår skull och sade att hon gärna vill hjälpa andra entreprenörer och att det var så bra att vi ville vara hemma med barnen, osv 😀

Så de ska lista två hus kommande veckan eller nåt och vi ska träffa dem. Success!

This is it. Tänker inte ge upp och tänker fortsätta vara på maken att mejla fem nya potentiella kunder varje kväll, ifall han ”glömmer” :) Han är också superexalterad, men har ändå inte det där drivet, men tillsammans så!

0
 773   0     4

4 svar på Mäklarfotograferingen

 1. Mamma skriver:

  Jättefina bilder 😀

 2. Mamma skriver:

  Heja Greg, det kommer att gå jättebra, speciellt med Stephanie som coach 😀

  Jag tycker att du gjorde ett jättebra jobb med förra plåtningen. Keep it up 😀

 3. Annika K skriver:

  Bilderna ser jättebra ut :)

 4. Ewa skriver:

  Det är så kul att läsa om alla dina projekt. Superdriven! Fattar inte hur du kommer på allt!!? Jag håller tummarna för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *