|   819   3     3
  Familjen | Hemmet | Vardag

Åh, det är så kul hur man tar vissa saker för givet, det är väl kulturella grejer. Jag bjöd in familjen till lunch och sa att de kunde komma vid 10 på morgonen. Jag hade kanske väntat mig att de skulle vara här 10-15 eller nåt sånt, haha. Kl. 19.00 fick jag mota ut dem genom dörren. Himla tråkigt, för jag hade jättegärna beställt hem pizza och behållit alla tills det blev mörkt och de kunde simma med poollampan på, men jag hade jobb och just igår hade jag skräp som skulle vara inne kl. 21.00. Buuhuu! Ibland hatar jag mitt jobb.

Men vi hade så kul och de stora barnen var i poolen med typ 10 minuters avbrott bara, i sju timmar. fattar inte hur de orkar!?

140701a

Vi poolmöte med en poolbyggare idag! Vi vill ju ha en ganska enkel, fyrkantig, stor och djup pool med lång livslängd som barnen kan leka i länge, länge och så stor yta runt omkring som möjligt. Husets bredd är 12 meter och djupet före vårt servitut eller vad det nu heter på svenska är 9 meter, sen har vi ytterligare 18 meter servitut att leka på, men inte bygga.

Anyways, grannarna bredvid oss flyttade in i fredags och gissa om vi blev uppspelat när de berättade att de har barn på 5, 4, 2 år och en på väg! Woohoo! Hoppas på många, långa lekdagar med barnen. 4-åriga pojken kommer att börja samma årskurs och skola som Noëlle i januari, perfa!

Tänk vad det förändras – det som gör en uppspelt, haha.

3
 819   3     3

3 svar på Pool och nya grannar!

  1. Mamma skriver:

    Åh vad roligt för era barn! De får ju bästisar bara så där 😀

  2. Ewa skriver:

    Vilken perfekt grannfamilj! Score! :)

  3. Mimmi skriver:

    Perfekt med lek och klasskamrater som grannar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *