|   736   1     4
  Familjen | Vardag

Usch, Milo blev hängig igår och hade 39,6 grader vid middagstid. Han ville lägga sig och sova vid 18.15 men vaknade igen en halvtimme senare och låg framför TV:n till 21.00.

De retas alltid framför TV:n, typ petar på varandra med fötterna och sånt, men igår var Noëlle sååå omhändertagande, hon sprang där och fixade han stäcke, bytte program på hans iPad till något han gillar, kände på hans panna och kom och berättade att han var varm. Så himla fint med syskonkärlek ♥

Inga andra symptom, vilket alltid är jobbigt, för man vet inte om det är tänder (han håller på att få sina andra käktänder) eller om det är något smittsamt.

1
 736   1     4
   ,

4 svar på Febersjuk minimänniska

 1. Ulrica skriver:

  Visst är det konstigt att när det är allvar så bryr de verkligen sig om varandra..hoppas han mår bättre snart…tänkt fråga om det är ngt vi kan köpa med oss fr Svetrige till er om det Inte för långt fr Sunrise lakes villas och för ni bor då tar vi gärna med det till er…kram kram

  • Mysmasken skriver:

   Åhh, väldigt gärna! Mamma skickade en påse vaniljsocker, men det tog slut fort som attans 😀 Du får jätte- jättegärna köpa med dig några burkar/påsar/lådor vaniljsocker och vi ses gärna om ni har tid över! Ni kommer bara att bo typ 1 minut från den stora campingen som vi bodde på med husvagnen när vi var i Florida på vintrarna – Thousand Trails =) När är ni här? Ni hyr med pool antar jag?

 2. Maria skriver:

  Har en fråga, inte relaterat till inlägget. Har för mig att jag läste i tidigare inlägg att du skaffade pass till barnen när ni var hemma i Sverige. Jag fick en dotter i december (bor i USA) och ska åka till Sverige 2 veckor i september. Har kontaktat Skatteverket och de sa att det var bara att gå till polisen (vill helst slippa åka till ambassaden här om det inte är nödvändigt). Hur gjorde du? Vad behövede du ha med dig?
  Tack för en härlig blogg, bodde i St. Augustine, Fl tidigare, men nu i Philadephia.

  • Mysmasken skriver:

   Japp, ring polisen i din stad och först och främst boka en tid första dagen du anländer! De måste skicka efter ett samordningsnummer. När du är där, säg åt dem att det är bråttom att ni bara är hemma si och så länge, så brukar det gå snabbt och du bör hinna få passet innan åker. Mycket billigare än på konsulatet/ambassaden.
   Ska pappan med? Annars måste du nog ha särskilda bevittnade papper där han godkänner. Vi behövde bland annat vårt vigselbevis, barnens födelsebevis, mitt pass och personbevis tror jag.
   Lycka till! Och om du bor i USA få med i gruppen Svenska som modersmål i utlandet, mycket bra tips om att uppfostra tvåspråkiga barn och annat (som pass) som har med livet utomlands att göra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *