|   2 112   6     21
  Familjen | Hantverk

På grund av min kroppsform måste jag typ ha något som smiter runt under brösten, annars ser jag ut som ett tält, då går tröjan utför brösten och rakt ner, ser konstigt ut. Hade en tröja frånKappAhl eller Lindex som var alldeles hålig, som jag älskade. Hålen syntes inte, men när kantbandet i halsen började lossna, då fick stackaren äntligen lägga sig i graven…eller på en hylla tills jag fick tid att sprätta upp den.

I förrgår hade jag äntligen tid och jag hade hittat ett tyg på JoAnns. Det finns inte så mycket interlock/jersey vad det nu heter, kanske 10 olika mönstrade, så det var väl inte direkt det vackraste tyget, men helt okej ändå tycker jag.

Här är resultatet. Blev jättenöjd faktiskt, trots att jag tycker att det är obehagligt att sy i stretchtyger, hehe. Nästa gång ska jag försöka mönsterpassa ett randigt tyg, det blir intressant. Min plastpappa har alltid sagt att jag gör saker ”fort men fel”, och det har han rätt i. Eller 95% av tiden kör jag ”fort OCH rätt”, haha, men ja, men ibland blir det slarv som hade kunnat undvikas om jag lagt ner lite mer tid. Det får nog bli så om jag ska försöka mönsterpassa randigt, speciellt på diagonalen.

Lilleman vaknade mitt i och joinade mig. Vi har nämligen köpt en supergrej till kameran – man kan styra kameran från iPaden och iPhonen. Altlså man kan sätta fokus, sätta ALLT, olika tidsinterval att fotografera med, man kan se live i telefonen hur bilden blir eller bilderna man precis tog. Fattar inte att jag inte kände till denna pryl för typ 10 år sen.
Så jag riggade stativet och tog några bilder, 10 i taget med 1 sekund interval. Blev inte direkt nöjd med några, eftersom jag är så sjukt tjock just nu, men så är det. Därför jag går hos VV :)

140714a

140714b

6
 2 112   6     21

21 svar på Jag har sytt en tröja

 1. Mamma skriver:

  Den blev ju jättebra 😀

 2. Anna, Gbg skriver:

  Superfin topp! Jag är impad att du fixar så mkt som du gör med tre små barn, ”fort men fel” kan vara helt rätt emellanåt :-)

 3. Malin skriver:

  Jag tyckte din top blev jättefin och du är fantastisk oavsett vilken storlek du är i. Jag har följt din blogg nu i flera år. Alltid kul att följa.

 4. Mamma skriver:

  Dina bloggläsare försöker finkänsligt tala om för dig att du har sytt en topp, inte en tröja.

  En tröja är en långärmad stickad överdel som används november till mars i vårt kalla land.

  Jag älskar hur du tappar din svenska. Jag har varit där och vet hur svårt det är.

 5. Anna, Gbg skriver:

  Ha ha, jag skrev först tröja, men sen kändes det så fel att jag var tvungen att ändra till topp. Min ena barndomsvän har bott i Usa i 15 år nu och hon pratar rätt rolig svenska. Hon pratar dessutom polska också (född i Polen, uppvuxen i Sverige) så ibland blir det en skön mix av lite olika språk och böjningar :-)

 6. Emma skriver:

  Jättefin! Va duktig du är!

 7. Emelie skriver:

  Jättefin topp du har sytt :) Och jättefina bilder, superfint med inramningen av de båda träden på sidorna!

 8. Läsare :) skriver:

  Den blev ju jättefin :)!!

 9. Elin skriver:

  Jättefin! Du är så duktig! 😀

 10. Annika K skriver:

  Jättefin :)
  Du är duktig på att sy :)

 11. Ida skriver:

  Fin topp och fina bilder! Vet känslan när man själv inte är nöjd med bilderna pga sin vikt man lite överraskad blir påmind om. Men väldigt fina bilder!

 12. Viktoria skriver:

  Finfin, ja sån Jersey sökte jag på JoAnns förra året och det utbudet var rätt magert men detta var superfint. Tänk på att du är fin precis som du är..
  Och det där med slarvigt, har du spanat in köpes kläder… De e inte perfekta nån stans..

 13. Mimmi skriver:

  Jättefin, och du passar jättebra i modellen!

 14. Ellinor skriver:

  Superfin! Färgerna och modellen klär dig!

 15. Frida skriver:

  ”inte direkt det vackraste tyget?”
  tycker att den blev ursnygg och modellen på bilderna är jätte fin :)
  du är så himla duktig, jag hade lätt kunnat betala för den tröjan i en affär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *