|   809   6     7
  Familjen | Foto & Film

Jag ligger lite efter, som sagt, men nu har jag färdigställt Milos andra år. Nu är det bara Noëlles fjärde år som ska göras och sen vill jag göra om de andra fyra, för de är för stora filformat för att spela snällt på TV:n.

Tyvärr tappade vi ju fem månader av foton från Milos andra år… Hela slutet av vår husvagnsresa. Jag har sparat ner några från bloggen, så de är ju inte kanonkvalitet, men det får ju duga. Jag har liksom inget annat :(

6
 809   6     7
   ,

7 svar på Milos andra år

 1. Mamma skriver:

  Vilket fint sammandrag du har gjort av Milos andra levnadsår.

 2. Anna-Lena skriver:

  Fantastiskt fint! Ljuvlig text i sången, tårarna trillar och jag minns när mina var små…

 3. Anna, Gbg skriver:

  Med du, vilken fin film! Underbart musikval också :-) Håller med ovanstående, tårarna rullar när man tänker på sina egna småttingar. Gör du videon i Moviemaker eller ngt annat program?

  • Mysmasken skriver:

   Tack. Jag använder Magix Movie Edit Pro som är ett betalprogram, men det går nog lika bra i Movie Maker :)

 4. Zarah-Lou skriver:

  Underbaaaart! Och låten är fantastisk till! Inte ett öga torrt!
  / Tant Zarah

 5. Frida skriver:

  åh vad fint gjort, jätte kul att ha kvar, ”en bild säger mer än 1000 ord” du är så duktig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *