|   4 520   0     9
  Hemmet

Oops, det här gick aldrig iväg igår. Nu drar vi till playan!

Jag avskyr att städa och har väldigt svårt att hålla ordning i hemmet. Min tid känns så himla knapp och jag har alltid mammiga barn som vill klänga på mig. Har knåpat ihop ett par listor att hänga på kylen eller nån annanstans – först en sådan med saker som måste göras varje dag, sedan en mer ingående lista för varje dag i veckan där jag får ge mig själv 15-30 minuter att bocka av så många som möjligt.

Hur håller ni ordning hemma?

140802a

Vi har soffa, TV och matsalsbord nu, woohoo! Kom på idag att vi ska upp mot Jacksonville imorgon. Vi kör en heldag då Gregs kusiner med barn är på besök. Barnen är nästan tonåringar allihopa, men det blir trevligt. Två timmar i bilen enkel väg blir mindre trevligt tycker nog Nicolas. Hade helt klart kunnat använda morgondagen till att flytta lite mer, men jag är så sjukt trött i fötterna och min trasiga stackars fot har gått på smärtstillande i två dagar.

0
 4 520   0     9

9 svar på Städschema

 1. Madnezz skriver:

  Hej!
  Jag har läst Din Underbara blogg länge, men ej kommenterat.

  Detta städtänk tänkte jag börja med efter jag flyttat denna månad, så kan inte garantera att det är bra, än.. 😉

  http://www.FlyLady.net

  Kanske finns det något där som passar er familj?

 2. Mimmi skriver:

  Försöker plocka undan småsaker och leksaker dagligen eller varannan dag. Städar nån ledig dag eller vid behov och tvättar nån maskin före eller efter jobbet för att slippa göra det varje ledig dag.
  Sen har vi en dammsugarrobot på nedervåningen, den körs 1-3ggr/vecka beroende på hur smutsigt det är.
  Låter som jag städar jämt och har det superrent men riktigt så är det inte.

 3. Sofie skriver:

  Kan man få tillgång till de mallarna ? :)

 4. Sofie skriver:

  Kan man få tillgång till de mallarna, hade varit snällt mvh Sofie

 5. Annelie skriver:

  Hej! Skulle du vilja visa mer hur du gjort dessa listor? Behöver verkligen inspiration för att få till det för hemmet. Hälsning annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *