|   668   1     4
  Familjen

Noëlle gick precis över och lekte inne hos grannen! Det är något nytt liksom, hon har ju aldrig direkt varit ifrån oss. Lovely! :)

Och när jag gick över dit med henne visade grannen mig sitt senaste projekt – värsta lapptäcket, så hon syr och hon bakar. På väggen i deras rum hade hon börjat göra circlar som överlappar för att göra som tapet, svårt att förklara, men helt min sorts grej att ge mig på ett sånt projekt 😀 Love it. Vi kommer bli bästa vänner, hoho.

1
 668   1     4

4 svar på I himmelen

 1. Elin skriver:

  Kul!! Med en granne som verkar vettig. Själv är jag nära att utlova skottpengar på våra ena grannar som röker dagarna i ändå ute på balkongen bredvid vår så det röker in i vår lägenhet. Hon mittemot hade en episod på en två veckor nyss när hon ringde på för att be oss komma in i hennes lägenhet för att hon såg folk där inne hela tiden. Jobbigt att bli gammal.

  • Mysmasken skriver:

   Åh, stackars tant. Gud så jobbigt att få in rök. Rökare verkar tro att deras puffmoln stannar precis runt deras huvud och de inser inte att det stör andra.

 2. Annika K skriver:

  Så mysigt :)
  För er båda ju

 3. Mimmi skriver:

  Perfekt med en sån granne! Vi har några bra och några som jag skulle önska att de flyttar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *