|   1 303   2     7
  Hemmet

Hatar röriga lådor och har länge velat organisera lådorna, men det har liksom inte varit lönt i huset vi hyrde. Nu har jag köpt lite trä (virke? Låter som grövre grejer), ritat upp min skiss och ska precis ut i garaget och skära :)

Hoppas min idé funkar:

Har ni röriga lådor?

2
 1 303   2     7

7 svar på Lådorganisering

 1. Elin skriver:

  Inte så jag störs av det. Men innan du byggde dessa, låg allt löst då? Det blir man ju galen på. Här köper man ju ofta en insats och lägger i lådan med fack i.

  Har två lådor med såna insatser. Den första lådan med allt vanliga. Kniv, gaffel, sked, sax, osthyvel och så. Sen lådan under med måttsatser, spett, konservöppnare mm. Lådan under det är dock utan insats. Där huset de lite mer otympliga grejerna typ slevar, äggskivare, mixerstav.

  • Mysmasken skriver:

   I huset vi hyrde låg allt löst. I vanliga besticklådan hade vi en insats som inte passade så bra så det låg grejer bakom och bredvid. Till pryttlarna hittade jag aldrig nån bra.

 2. Elin skriver:

  Jag avskyr röriga lådor. I vårt förra kök (som vi byggde själva från IKEA) var helt perfekt. Breda lådor med många förvaringsfack och smarta lösningar. Köket i det här huset är inte alls lika smart. Mindre djup på lådorna, inga av de smarta insatser vi hade med oss i flytten passar och det är så irriterande. Men vi har gjort det bästa av situationen och det får vara så tills vi har råd att bygga om lite om några år.

 3. Ewa skriver:

  Jag har köpt lådinsatser på IKEA för att få lite ordning, men varken insatserna eller redskapen passar riktigt så det ser ändå lite trist ut. Din skiss ör verkligen nitisk! Me like! :)

 4. Oskar skriver:

  YES! Älskar sånt där. Det är samma sak med garderober och byråer. Känslan av att allting har sin plats. Står på todo-listan här hemma. =)

 5. Mysmasken skriver:

  Skära… på riktigt. Såga heter det på svenska. ”Cut” liksom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *