|   630   4     3
  Familjen

Milo är en hårpillare och är född sådan. Redan som liten lekte han med sitt hår för att somna och det blev problem med sömnen första gången jag klippte hans hår kort (sedan dess har jag behållit tillräckligt för honom att leka med). Han fortsatte sin karriär som hårdragare, ni kanske minns hur jag kämpade förra sommaren när vi delade säng på hotellet vi bodde på efter olyckan.

Han är världens mysigaste, han ger så goa kramar och sträcker armen runt mig för att leka med mitt hår. Samma sak när vi sover tillsammans. Sedan vi flyttade till nya huset har han och Noëlle fått eget rum och Noëlle brukar snällt erbjuda Milo att leka med hennes hår när de somnar.

Alldeles nyss hörde jag Milo gny lite därinne och gick in för att titta. Då hade han packat ihop sig tätt som en sill med Noëlle, med en hand i hennes hår och somnat om ♥
Jag älskar de där små liven så att det gör ont. Syskonkärlek alltså…otroligt.

4
 630   4     3
   ,

3 svar på Världens mysigaste

 1. Ewa skriver:

  Du har inte funderat på att låta honom ha långt hår själv eftersom han gillar det så mycket?

  • Mysmasken skriver:

   Han har lika tunt och risigt hår som Noëlle (och jag hade när jag var liten). Så fort det blir typ fyra centimeter i bakhuvudet blir det bara svinto :(

 2. Mimmi skriver:

  Åh vad gulligt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *