|   743   3     4
  Arbete

Vi har inte lagt så mycket tid på det där med mäklarfotograferingen i sommar. I augusti hade vi inte en enda fotografering. Vi har 2-3 återkommande kunder, men mäklare listar ju inte jättemånga hus per år :)
Nu tänkte jag ta tag i det hela igen. Funderade på vad jag skulle kunna skicka ut för broschyrer, ramlade in Staples (kontorsaffär) och de råkade ha 75% REA på stora ordrar! Så det kostade lika mycket att beställa, 100, 250 och 500 – nämligen bara 100 dollar! Alltså 700 kr för 500 stycken. Det är ju galet billigt. Tvåsidiga, fullfärg.

Greg undrade hur vi skulle göra av med 500 stycken, men jag tänkte att han kan gå in presentera sig på olika mäklarfirmor och släppa av några sådana här, kanske med några 25%-REA-erbjudanden under en speciell tid.
Sen lät jag bli att rikta mig specifikt till mäklare, så då kan vi även skicka ut till folk som vi hittar som har haft sina hus listade länge!
Dessutom har det ju återbetalat sig om vi får EN enda fotografering av det här. Värt ett försök.

Såhär blev de, och de ska alltså vikas på tre. Visar sen när vi får dem :)

140903b

3
 743   3     4

4 svar på Företag skapar sig inte själva

 1. Elin skriver:

  Ser mycket bra ut!

  Det finns ingen firma som typ samordnar uthyrning i Florida som ni kan kontakta? Alltså om jag skulle ha ett hus där som jag bor i två månader om året och sen vill hyra ut men jag orkar inte mecket så jag anlitar en firma att hålla i allt om uthyrningen. Typ en sån firma. Som då alltså vill ha snygga bilder på någon hemsida där man tittar på de olika husen som man kan hyra.

 2. Annika K skriver:

  Kanonpris ju :)

 3. Ewa skriver:

  Snyggt! Jag hoppas det rasslar till nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *