|   662   2     1
  Familjen | Vardag

Noëlle stukade foten igår när de hoppade i hoppborgen, så det blev ingen dans idag. Hon var okej först, sen började hon halta. Det hjälpte inte att de knappt sovit något igår, så hon var på riktigt tråkigt humör igår (tisdag alltså). Vi lade barnen, sen vaknade Noëlle vid 22.30 och grät för att hon hade ont i foten. Hon fick lite Ipren och sen fick hon ligga på soffan och glo på Barnkanalen. Sen slutade det med att hon och maken sov på soffan. Han tyckte det kunde vara mysigt för henne att ”campa” på soffan, hehe.

När hon haltade omkring här idag ringde jag doktorn, men eftersom den inte är svullen och hon kan stödja på den är den inte bruten, så vi skulle avvakta och se. Jag bokade dock läkartid till pojkarna till på fredag (sprutor).

Nu på kvällen verkade det bättre, så hoppas hon läker fort.

2
 662   2     1

Ett svar på Stukad fot

  1. Mamma skriver:

    Stackars lilla hjärtat. Hon var vid gott mod igår i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *