|   943   0     7
  Uncategorized

Noëlle vaknade och grät av växtvärk, Milo kunde inte somna om trots att pappa lade sig bredvid honom. Jag gjorde rum för honom i vår säng och i princip samtidigt som han lade huvudet på kudden kräktes han över hela alltihop. Stackars liten.

Skölja av allt (eller maken alltså för jag kväljer och kräks av kräks). Problemet med karlar är att de inte riktigt förstår att det är smittsamt så jag fick springs efter honom med desinficerings-tjosan.

Hämta my madrass uppifrån, bädda med duschdraperi och handdukar och nu får vi hoppas på det bästa. Han kan ju inte berätta när han måste kräkas.

hoppas att det är något annat och inte smittsamt och att han bara kräks en gång. Nu ska vi försöka sova.

0
 943   0     7
  

7 svar på Hej kräksjuka

 1. Mamma skriver:

  Stackars, stackars Milo.

  Jag hoppas att det var något han fick i sig på restaurangen och att ni andra inte har fått i er samma. Samtidigt hoppas jag naturligtvis att det inte är något allvarligt.

  Det där med att ha växtvärk är tydligen olika. Du hade ingen växtvärk i den åldern, men jag kommer ihåg att jag grät av smärta.

  • Mysmasken skriver:

   Konstigt, för jag har starka minnen av växtvärk (som inte beror på att man växer).
   Fast jag kanske var äldre, det finns typ två åldersintervall – 3-5 och 8-12 tror jag.

   Fick ge henne smärtstillande.

 2. Lena skriver:

  Jag tycker dina barn kräks ofta. Det bästa är att lära dem noggrann handhygien.
  Hoppas det bara är nåt som drabbar milo och familjen slipper.

  • Mysmasken skriver:

   Really? Tänkte säga att sist nån kräktes (Milo i det fallet också) var när min pappa hälsade på för ett år sen. Noëlle och jag kräktes när vi fick den där jättekräksjukan av grannen i husvagnen 2012 när mamma hälsade på. Kan hända Noëlle hade nån efter det i husvagnen. Tycker inte det känns särskilt ofta när jag ser hur ofta hela familjer på FB har magsjuka :)

  • Mysmasken skriver:

   Tittade på vaccinen nu och han fick ju fyra stycken, varav kombovaccin, och kräks är sidoeffekt på flera, så hoppas på det!

 3. Annika K skriver:

  Hoppas att det inte blir mer.
  Fy fasiken för kräk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *