|   1 122   2     15
  Vardag

Sådär ja, ni skickade in i tid, hurra! =)

Okej, sååå, det här med dubbel motion. Det fungerade verkligen för mig som sporre att komma ut. Var ute och promenerade 45 minuter alla fem dagar! I nästa omgång (haha) tycker jag att motion måste vara lite högre poäng, helt klart.

Veckan som kommer är det vatten som är dubbel poäng. Huu så svårt det är att dricka vatten. Det är en annan sak, till nästa gång skulle jag hellre skriva ”vätska”, så får allt som inte är vätskedrivande (som kaffe och te) räknas.

Lustigt att många stod still eller bara tappade lite den här veckan. Själv blev det ynkliga 0,8 kg igen… Bättre lycka nästa helg. Hoppas bara inte att sväronen (som kommer på tisdag) har planer på massa restaurangbesök. Det brukar bli minst ett, ibland två. Då är det svårt att hålla sig undan allt det goda.

Har valt att bara visa veckans resultat av olika anledningar. Håll tillgodo:

140907b

Skrev jag förresten här att vi kör pris för högst veckopoäng (den har ju alla lika stor chans att kamma hem i princip) och den andra får bli för högst procentuell viktnedgång, så blir det mest rättvist.

http://bortmedkilon.blogg.se

http://halsosammakilon.blogspot.se/

http://www.elin79.se/vikt/

http://mariasdagbok.blogspot.se

http://128kg.wordpress.com/

http://www.monnah.se

2
 1 122   2     15

15 svar på Vecka 2

 1. Johanna skriver:

  Andra veckan är alltid hopplöst svår! Men vi kämpar på bra allihop! Veckopoängen är det som triggar mig igång att kämpa på trots att viktnedgången inte är superstor!

  • Mysmasken skriver:

   Ja, visst funkar det bra som motivation? Undrar hur länge det håller i sig. Hoppas på åtta veckor åtminstone! :)

 2. Oskar skriver:

  Kul! Vad blir det för pris för den som tar hem en veckoseger?

  Leta fram ”rätt” sorts glas, så kan det gå lättare att dricka.

  • Mysmasken skriver:

   Nej, alltså istället för att baka ihop den totala summan i slutet (där viktpoängen är en del) delar jag upp så det blir en vinst för veckopoängen (alltså att göra uppgifterna) och en poäng för procentuell viktnedgång. Annars är ju chansen stor att samma person kammar hem båda, för har man haft en stor viktnedgång är ju en stor del av poängen redan det, så att säga. Tänker att det blir lite roligare om två har chans på priser.

 3. Ida skriver:

  Vilka poäng är det vi får se i det här stapeldiagramet? Resultatet från veckan, viktnedgången eller det sammanlagda resultatet?

 4. Oskar skriver:

  Oki.

  Det vore kulö med veckosegrare i de båda klasserna vikt och poäng, om det nu inte blir för mycket pill och tidsåtgång för dig då. =)

  Min hjärna, eller om det var magen, bestämde sig för att det var lördag i går, så det passerade såväl smågodis som vitt bröd genom munnen. Kallas det fortfarande för ”små”godis om det är en stor mängd som inmundigas? *vissel* *vissel*

  Höll dock morgonvikten från i går. =)

  Nu kör vi!

  • Mysmasken skriver:

   Har inte samlat in hur mycket folk väger och hur mycket de gått ner etc. Men kan skriva ut vem som har mest poäng.
   Smågodis, mums! Geeee mig! 😀

 5. Oskar skriver:

  30% av utmaningen avklarad.
  Gött!

 6. Oskar skriver:

  Jag har kommit förbi en tidigare stoppvikt i dag. Tjohooooo! Dvs en viktnivå där viktnedgången tidigare har stannat upp, och då jag börjat äta en massa pain au chocolat och sånt… Tack Stephanie för din viktutmaning. =)

  Vad är tanken med att en inte ska äta efter 20.00?

  • Mysmasken skriver:

   Antar att man är mer benägen att äta ”skräp” på kvällen, för att man har tråkigt, eller av vana. Sen kanske man inte förbränner lika bra på natten? Det borde ju inte finnas någon anledning att äta efter middagen egentligen.

   • Oskar skriver:

    Jag brukade äta ett ägg rätt sent på kvällen. Inbillar mig att jag sover bättre då, samt att socker-, och kolhydratsuget minskar. Börjar komma i kläder som, under en lång period, varit för små för mig nu. Jipii!

    Hur går det för dig och de andra som är med i utmaningen? Vi som vågar vägra fb =D är nog lite nyfikna…

    • Mysmasken skriver:

     Ett ägg kan jag inte tänka mig är farligt :)

     För mig går det sådär, sväronen är här, så det är lite komplicerat.

 7. Oskar skriver:

  Sista ruschen nu då! =D

 8. Oskar skriver:

  Så var vecka tre inskickat. Snart är vi halvvägs. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *