|   1 129   6     12
  Hemmet

Tidigt i morse kom grävmaskinen och nu gräver de för fullt! Spännande :)

140912a 140912b
Publiken är på plats.

140912c
Vår pool.

140912d
Vår trädgård, här ser ni backen. Fram till träden är ungefär 1/3 del, sen har vi två gånger så långt till, nedför branten.

 

 

 

6
 1 129   6     12

12 svar på Då kör vi!

 1. Mamma skriver:

  Haha … publiken är på plats. Bästa bilden och kommentaren 😀

 2. Mamma skriver:

  Jag ”visslade” lite och konstaterade att det var speglingar från grävskopan som syntes i fönstret. Du är för brutal när du vill tillrättalägga 😉 Kunde jag inte ha fått gå runt med villfarelsen att det var speglingar?

  Jag har varit tvungen att gå in och titta på bilden och kommentaren flera gånger. Så underbart roligt med kombinationen 😀

  Det roliga är ju inte bara barnen utan att Barb sitter där som det största tända ljuset. Huvudet på sned, armarna i kors som någon som väntar på en fantastisk upplevelse 😀

  Haha … du får berätta för Barb att jag har sett bilden och att jag skrattar, inte elakt utan godmodigt.

  • Mysmasken skriver:

   Dagens händelse här! Grannbarnen med farföräldrar satt på sin altan och tittade, granen två hus bort rastade hunden i trädgården istället för en promenad på vägen, så att de kunde titta 😉

 3. Mamma skriver:

  Hej Joanna!

  Jag har varit inne på din blogg och känner mig rörd och berörd.

  Vilken oerhört stark tjej du verkar vara.

  Jag kan bara säga ”Lycka till med allt du företar dig.”

  I min gärning har jag träffat starka intelligenta ungdomar som har diagnosticerats med Aspergers och det är nog de mest intelligenta ungdomar jag har träffat på.. Där finns allt ifrån jurister, civilekonomer och läkare, dvs. hela begåvningsreserven.

  När det gäller diagnoser och bokstavskombinationer tror jag inte på att den ”normala” personen existerar.

  Jag brukar lite skämtsamt säga att ”idag känner jag mig som ”UFS” för att nästa dag hänvisa till att jag känner mig som ”ASK”. Jag menar inte att förminska dina problem, utan snarare vill jag ifrågasätta trovärdigheten i psykiatrins vetenskaplighet.

  Vem vet vad som är normalt? De vassaste knivarna i lådan försöker inte/ vill inte ingå i flockmentaliteten. Om de avviker tror de genast att de är onormala, trots att det i själva verket är så att de är ”onormala” i den bemärkelsen att de vägrar ingå i den normala ”mobben” eftersom de är mer intelligenta än genomsnittsmänniskan och att de därför anses onormala. I själva verket är de högt över det som idag betraktas som normalt.

  • Mysmasken skriver:

   Hoppas du skrev inne hos henne också, hon lär nog inte titta in här igen :)

   • Mamma skriver:

    Vilken tjej! När jag hade läst runt lite på hennes blogg var min tanke att kommentera direkt i bloggen, men när jag inte hittade någonstans att kommentera tänkte jag att hon kanske tittar in här igen.

    Nu har jag i alla fall varit inne på Joannas blogg igen och efter lite bläddrande fann jag ett kommentatorsfält:D

 4. Annika K skriver:

  Fniss! Vilken bild.
  Den där ni sitter som publik :)

 5. Mimmi skriver:

  Vilken härlig bild när de sitter på rad!
  Och vad underbart att poolen är på gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *