|   2 030   1     16
  Vardag

Det gör så fruktansvärt ont. Vill bara gräva ner mig.

Smärtstillande biter inte på mina tänder av någon anledning. Det är egentligen grunden till alla problem, samma tand för övrigt, och de kunde inte bedöva den oavsett hur många sprutor. Hade tre olika personer som ville försöka. Inte undra på att jag blev tandläkarrädd.

Sitter allvarligt här och funderar på att åka och dra ut den utan att sövas, så ont gör det. Men det grejar jag förstås inte heller, så jag hoppas på att infektionen lägger sig med penicillinet inom ett par dagar. Sen får de operera ut den om två veckor.

Försökte äta yoghurt, tuggade försiktigt så att jag inte skulle råka bita på tanden men gjorde det ändå och tårarna sprutade.

Föda barn utan smärtstillande är fan ingenting mot det här.

1
 2 030   1     16

16 svar på Jag föder hellre barn

 1. Annika K skriver:

  Fy så jobbigt.
  Om man tar en kombination av värktabletter så kanske det hjälper. Kolla med Apoteket om vilka man blanda.

 2. Johanna skriver:

  Ja usch och fy! Värk är inte skoj!

 3. Maria skriver:

  Usch. Tandvärk är fruktansvärt!!! Hoppas det är bättre snart. Kram

 4. Anna skriver:

  Lider med dig. Finns inget värre. Hoppas värken ger med sig snart!!

 5. Natasha skriver:

  Brukar vara svårt att få smärtstillande att ta eftersom det mesta av smärtan är nervsmärta. Hoppas du får slippa den SNART!

 6. Harpsundaren skriver:

  Vitlök liggandes intill tanden var det enda som funkade när jag hade tandvärk. Usch, lider med dig

 7. Oskar skriver:

  Tandvärk är för djävlig! Lider med dig.

  Det kan hjälpa lite att döva området i munnen med någon alkoholhaltig vätska. Gjorde så när jag var tvungen att dra ut en visdomstand på egen hand.

 8. Gunilla skriver:

  Usch, så jobbigt för dig. :( Hoppas värken snart ger med sig. *kram*

 9. Ida skriver:

  Men fy så jobbigt! Hoppas penicillinet hjälper och att det snart blir bättre!

 10. Monnah skriver:

  Jag vet! Jag tycker också att tandvärk är värre än att föda barn. Hu! Jag liiiiider med dig.

 11. Catarina skriver:

  Hur går det med tandvärken?

  • Mysmasken skriver:

   Ptja… Det är bra just nu, men äter fortfarande penicillin. Men nu sen han slipade ner den har jag börjat känna av en tand på andra sidan eftersom att jag antagligen biter ner där istället… Lika bra att slita ut alla tänder så kan jag stoppa in löständer 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *