|   968   1     5
  Vardag

 

Jag vet att ni är ett par som gillar mina speltips. Om ni själva gillar Settlers of Catan så är det här spelet givet! Noëlle fick det i 4-årspresent men eftersom det står 6+ ville jag vänta lite, men vi tog fram det för nån vecka sedan och det är helt klart mitt favoritbarnspel någonsin! Det följer originalspelet väldigt bra, och det är både tur och strategi.
Noëlle har inga problem alls och Milo kan vara med lite på ett hörn och hjälpa mig.

Rekommenderas verkligen! Kanske i julklapp? :)

140922a

140922b

 

1
 968   1     5
   , ,

5 svar på Settlers of Catan Jr.

  1. Monnah skriver:

    Älskar Settlers, men vi spelar så klart vuxenspelet allihop numera. :) Bra tips!

  2. Lena skriver:

    Tack för tipset!

  3. Catarina skriver:

    Tack för tips, jag gillar verkligen dina inlägg om spel. Ska kolla igenom alla inför klapplistorna till jul, bra att kunna skicka ut till släkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *