|   1 132   2     5
  Familjen | Vardag

Igår när vi skulle åka och köpa lördagsgodis hade batteriet i bilen tagit slut, så jag och barnen gjorde mums-mums, gräddbullar, kokostoppar… Kärt barn har många namn. Gjorde en platta av choklad eftersom att det inte finns rån här. Sedan doppade jag några i choklad, men den var för tjock så det blev inte så bra. Hade i lite olja, men det blev inte bra helt enkelt. Bättre lycka nästa gång :)

De blev goda utan choklad runt, dock. Kanske skulle ha doppat den i kokos.

140927c

140927d

2
 1 132   2     5
   ,

5 svar på Vi gjorde mums-mums

 1. Helena skriver:

  Barnen ser nöjda ut 😀 Så roligt att laga mat/baka tillsammans. Här hemma hjälpte min lilla (2år) mig med lunchen. Hon ville skala löken. Det gick så bra till hon tog ett stort bett i den. Grinade illa och sa, staaakt äpple mamma 😀

 2. Helena skriver:

  Vad är det i matväg du saknar mest från Sverige som inte finns att köpa hos er? Både råvaror och färdiga produkter.

  • Mysmasken skriver:

   Har hittat ersättning för det mesta utom: Barntandkräm med mintsmak (Bamse), pärlsocker, vaniljsocker, sirap som jag importerar. Sånt jag saknar men som jag njuter av i Sverige är:
   Limpa, leverpastej, räkost, blodpudding, godis, falukorv.

 3. Annika K skriver:

  Mmm så gott :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *