|   1 146   6     12
  Livet i exil | Tyckmycken | Vardag

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget… 😉

Före valet länkade någon i en av svenskgrupperna till en tävling på Instagram där man skulle ladda upp en bild och en text om varför man röstar, man skulle tagga #JagRöstarFrån (för oss i utlandet) och 10 vinnare skulle få ett paket med godsaker värde 400 kr. En dag innan tävlingen avslutades var det bara 5 tävlande, så jag ansåg mig ha en ganska bra chans att vinna med min bild på Noëlle där vi poströstar. Jag gick in där och såg att det var…ett rött ungdomsparti…som höll i tävlingen. Jag kände mig måttligt desperat och smutsig, hoho.

Idag kom så äntligen det efterlängtade paketet.

141009a

6
 1 146   6     12
  

12 svar på En bekännelse

 1. Helena skriver:

  Haha. Vad gör man väl inte för lite gratisgrejer ;-). GRATTIS till vinsten :-)

 2. Ewa skriver:

  Haha! Enjoy! Smakar nog gott ändå! :)

 3. Thereza skriver:

  Hihi, fniss! 😀

 4. Anna, Gbg skriver:

  Ha ha, snyggt jobbat

 5. Viktoria skriver:

  Dom röda levererar 😉
  Måste ju va superbra grejer för en utlands svensk 😉

 6. Frida skriver:

  Åh nyponsoppa, tror att jag måste ta mig en promenad till affären :)

 7. selma skriver:

  Grattis till vinsten, Marabou oreo är ju himmelskt god:)

 8. Alexandra skriver:

  Haha, min bror deltog i en teckningstävling för småbarn på McDonalds och vann… Han var dock 15 då! Det var såklart mest på skoj men han åkte ändå och hämtade sitt pris (en påse lördagsgodis) och skämdes… 😀

 9. Sonja skriver:

  Många godsaker där, härligt att vinna godsaker ”hemmifrån” 😉 Grattis till det.

 10. Annika K skriver:

  Grattis :)

 11. Lena skriver:

  Kan tänka mig att detta är hårdvaluta för er, hade gjort samma sak ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *