|   868   1     7
  Vardag

Jag har alltid gillat udda prylar och smarta lösningar. När jag bodde i Sverige handlade jag mycket på Designtorget. Nu hittade jag till en affär med lite kul grejer, SPECIELLT den här Strutskudden. Jag dööör, den är så jäkla najs. Jag skulle lätt resa med den. Eller tänk vad najs att ha på tunnelbanan. Kanske ska se om jag kan få tag på en åt mamma, till resan hem till Sverige, haha.

Måste se om jag kan hitta den här någonstans.

En sån där grej för att spela musik från telefonen på radion är ju ett måste! Varför har jag inte en sån?

Och seriöst, en väckarklocka som springer ifrån en som man måste jaga! 😀

141017a

Kanske måste beställa lite julklappar där 😉 Främst strutskudden. Här är länken: Zale.se, kolla, de har superkul grejer =) Frakten ingår i priset också.

1
 868   1     7
   

7 svar på Nördprylar jag vill ha

 1. Annika K skriver:

  ÅÅåå va mycket roliga grejer. Perfekt julklappssida 😀

 2. Louise skriver:

  Åååh den där FM-sändaren måste jag ha!
  Jag hade ett aux-uttag i min bil i USA, så jag kunde koppla in min iPod och mobil där. Har saknat det så mycket! Sjukt smidigt att själva bilen inte behöver vara jätte hi-tech och ha såna lösningar utan det funkar med en radiofrekvens 😀

  • Mysmasken skriver:

   Ja! Måste hitta en sån här. Den kostade ju inte mycket och med frakt så man slipper känna att man ”behöver” köpa flera grejer samtidigt :)

 3. Angelica skriver:

  Finns en väckarklocka som flyger också! Typ en propeller som flyger iväg och klockan slutar inte låta innan propellern sätts fast igen.

 4. Sonja Edin skriver:

  Hahaha, den där strutskudden var ju bara för rolig!

 5. Johanna skriver:

  Haha! Vad många roliga prylar det finns! Det blir en sida att spara bland bokmärkena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *