|   755   0     11
  Vardag

Nu har vi haft två grodhändelser som jag borde ha fotograferat, för blogginlägg utan bilder är inte lika kul. Men jag berättar ändå.

Den första var en jag hittade när jag städade. Den låg under kameraväskan. Den var helt uttorkad (typ bara ett skelett kvar och den var full med kattsand (vi har sådana där vita kristaller). Det hela var så bisarrt. Den hade verkligen kattsandskristaller i varje vrå, mellan kroppen och benen, osv.

Den måste ha hoppat i kattlådan, lyckats ta sig därifrån och antagligen drog kattsandskristallerna livet (fukten) ur den stackarn.

Den andra hittade jag i tvättmaskinen! Det var så äckligt. Den låg typ längst fram i gummigrejen som gör att det sluter tätt. Jag såg något oidentifierbart och trodde först att det var en korv hopsamlat blött damm eller nåt. Sen såg jag att det var en uppsvälld groda!
*kräks*

Som den feminist jag inte är ropade jag på maken som fick ta hand om äcklet. Sånt där är karlgöra.

Det bästa var att mamma precis hade kört en tvätt, också sett den, men utgått från att det var ett kopparrör eller nån annan dum amerikansk konstruktion och låtit den vara 😛
Gissa om hon tvättade om sina kläder, haha!

0
 755   0     11
  

11 svar på Två äckliga grodor

 1. Helena skriver:

  Blää vad äckligt!!! Jag hade också gett maken det uppdraget att ta bort den :-p
  Kan förstå din mor som tvättade om kläderna 😀

 2. Frida skriver:

  Ååh fy!!! Haha Hur ser grodorna ut hos er? Som våra här hemma i Svealand??

 3. Thereza skriver:

  Blääääk!! Ungefär som när barnens farmor fick stopp i avloppet nere i tvättstugan och skulle rensa avloppet och då hittade en svälld råtta däri!

 4. Johanna skriver:

  Haha! Snacka om att man blivit förvånad med grodor i tvättmaskinen!

 5. Annika K skriver:

  Blääääää, :/

 6. Alexandra skriver:

  Aaw, stackars grodor. Jag älskar grodor, tycker att de är så söta! Men inte speciellt mysiga i tvättmaskinen… Hoppas att den dog fort :(

 7. Ewa skriver:

  Haha! Vilka sjuka grodupplevelser… (Trodde väl aldrig att jag skulle behöva använda det ordet!) Tycker ganska synd om den där stackaren som hamnade i kattlådan. Vilket eländigt sätt att dö på. När det gäller den andra grodan tycker jag mest synd om din mamma! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *