|   566   0     3
  Vardag

Nu är det officiellt julprojektsmånad. Först ut blir Lucia-linne till Noëlle och Milo, samt kanske en pepparkaksgubbedräkt till Nicolas om jag orkar… Han kommer ju inte att vara med i tåget, det vore mest för att det är gulligt. Klockan är 21.30 här, och den filen jag skulle översätta ikväll matchar inte filmen, så jag vet inte vilken som är fel och kan således inte arbeta.

Lika bra att åka till Wal-Mart och köpa lite vanligt vitt tyg då… Undrar om de har någon som klipper tyg såhär dags? Vad tror ni? Jag chansar.

Har mycket jag vill göra, men måste prioritera julkalendrar, som ju måste vara klara i slutet av den här månaden, samt Lucia…

0
 566   0     3
  

3 svar på Nu är det julmånad!

  1. selma skriver:

    Vilka fina söner du har!

  2. selma skriver:

    Kommentaren hamnade under fel inlägg:)

  3. Ewa skriver:

    Ser fram emot att se alla dina projekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *