|   841   5     5
  Vardag

Åh, idag fick vi ett spontant inlägg av en svensk familj ute på östkusten, som vi aldrig träffat, och som skulle till IKEA idag på eftermiddagen. Jag hade också planerat att åka till IKEA idag, för att byta ut mina Luciamiddagsbiljetter för de är fel tid om vi ska hinna vara med i Luciatåget. Sen att jag glömde dem hemma är en annan femma.

Hon har tre söner, fyra och under, så perfekt match för oss! =) Hennes äldsta son, Noëlle och Milo slängde vi in i Småland. Det var Milos första gång där, och efter 15 minuter när vi var så långt bort man kunde vara, då pep det i maskinen att han ville bli hämtad, hehe. Noëlle och hennes son stannade kvar därinne en timme till.

Barn som faktiskt pratar svenska, hurra! Superkul. Och jättetrevlig mamma. Hoppas att vi kan åka ut dit och hälsa på nån dag framöver.

Har inte haft något att skriva och det här var väl inte heller så mycket, men vi lever. Jag har sytt en massa och lyckades förstöra min overlock igår, nu är den inne på lagning. Har gjort en ny luftballong till adventskalender. Håller på med en träjulgran nu och sen ska jag göra en till julkalender. De måste ju ha varsin 😀

5
 841   5     5
  

5 svar på Nya svenskar

 1. Helena skriver:

  Vad kul med nya svenska bekantskaper. Kul för Noëlle att ha en svensk kompis!

 2. Mamma skriver:

  Vad roligt för er 😀

 3. Annika K skriver:

  Va skoj :)

 4. Therese skriver:

  Härligt med svenska kompisar! Kul för barnen att ha jämnåriga som talar samma språk, även om era barn pratar engelska också så lär de sig så otroligt mycket av att interagera med andra barn…

  • Mysmasken skriver:

   Ja, och framförallt ser de en mening med språket, att det faktiskt är fler än bara mamma och mormor som kan det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *