|   2 050   2     3
  Vardag

Ni var några som gillade julstrumporna – har fixat en länk så att både ni och jag får $15 av en order på $25 eller mer! Jag vill så gärna ha den där som är på bild längst ner till höger – en julgransmatta, så jag hjälper er gärna att skicka vidare till Sverige om det är någon som verkligen vill ha några fina julstrumpor, eller andra grejer för den delen. Sjukt fina grejer!

141111a

Klicka här för att titta vad de har, men jag har varnat er! Ni kommer att hitta massa fint :)

Här får ni min adress isåfall, så kan ni skicka hit så skickar jag vidare, men då måste ni ha PayPal, för jag har inget bankkonto i Sverige längre. Och jag betalade för övrigt med PayPal för julstrumporna också. Tänk på att det blir dubbel frakt, först till mig och sen till Sverige. Tror jag, kolla sidan, men jag försökte läsa mig till om de skickade till Sverige och det verkade inte så. Det vore såklart bäst :)

Slänger med min mejl också.

141111bYou can order the beautiful stockings I ordered, and a bunch of other stuff here.
That link will give you $15 dollars of any order over $25! Go ahead :)

141111a

2
 2 050   2     3

3 svar på Finaste julstrumpornaThe best stockings

 1. Linnea skriver:

  Fina saker… gillar mattan, vill också ha en sådan =). Synd att vi precis köpt strumpor på Target till hela familjen. Men jag har planer att sy egna så småningom.

 2. Malin skriver:

  Vad snäll du är som fixar! Så mycket fint!

  Nu verkar vi bli en till i familjen och då känns det ju dumt att beställa strumpor med namn på till alla utom en… Men jag sparar länken till nästa höst och så hoppas jag att det år att beställa då!!!

 3. Sonja Edin skriver:

  Åh, jag blir helt sjuk! Så mycket fina grejer. Ska försöka hålla mig borta från såna sidor… Har redan handlat alldeles för mycket på ebay, har hittat så mycket roliga julklappar till barnen, mycket bättre priser än i Sverige. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *