|   908   0     3
  Vardag

Är datorer helt ute eller hur fungerar det? Noëlle nämnde en dator…
Och jag undrar då om det är helt ute med datorer? Hon har ju en iPad? Kan man göra saker på datorer som man inte kan på en iPad?
Finns det bättre, mer lärorika spel på en dator? Hur fungerar det?

0
 908   0     3
  

3 svar på Det här med dator

 1. Sonja Edin skriver:

  Kan tänka mig att en dator är roligare för äldre barn om man vill spela spel, typ Sims, onlinespel och liknande. Många skolor använder datorer i undervisningen också så det kan ju behövas till studier.
  För mindre barn kan jag inte tro att en dator behövs…? Det finns ju mängder med appar till iPad, plus att den är smidigare att ta med osv. Man kan ju koppla tangentbord till iPaden också om man vill att barnen ska lära sig ”pekfingervalsen” :)

 2. Elin skriver:

  Det finns ju lek och lär spelen som jag älskade som mindre de finns fortfarande kvar från klasserna förskoleklass till 6 så kan man lära sig grammatik och matte och lite sånt

 3. Annika K skriver:

  Tja, jag vill ha en laptop också.
  Varför vet jag inte egentligen. För att Word, Excel finns i den? Fast det kanske man kan ha i Ipad mfl också?

  Riktigt tangentbord vill jag också ha, men det kan man ju ha till Ipad också.. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *