|   640   3     6
  Familjen | Vardag

Man får inte säga att Milo är någonting, då blir han arg och säger ”Nej!! Jag är Milo!!”
Noëlle försöker förklara för Milo att han är människa.

”Nej!! Jag är Milo!!”
”Ja, du heter Milo, men du är en ‘människä’.” (hon säger människä, hehe)
”Nej!!! Jag är Milo!!!”

Väldigt lustigt att lyssna på henne försöka övertyga honom om att han är en människa.

3
 640   3     6

6 svar på Nej, jag är Milo!

 1. Mamma skriver:

  Haha … Kan du inte spela in 😀

 2. Hahaha, ojoj, liknande diskussioner hade jag och mina syskon när vi var små också. Kan fortfarande hamna i dem med min ena lillasyster (som har downs syndrom) eftersom hon vägrar att jag inte bara är hennes storasyster, man kan även kalla mig syster och syskon. Men det går inte hem, jag är storasyster och hon är lillasyster. Så är det bara. haha. Men ibland trillar man dit och börjar dividera om det (vi är 22 år och 20 år förövrigt. Kanske aldrig växer ifrån det)

 3. Annika K skriver:

  Gulle :)

 4. Emmy skriver:

  Haha! Så otroligt roligt att lyssna på barn 😀

 5. Helen skriver:

  Det är inte lätt med identitetsskapande och begrepp och språkutveckling för de små… (utbildningsskadad, jag? Nejdå!) Det är fint att Noëlle försöker, men det kommer nog att dröja ett tag till innan Milo köper att han kan vara BÅDE Milo och människa. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *