|   866   2     5
  Familjen

Ahh, det finns inget som gör mig så galen som en sjuk make. Jag blir tokig. Tror jag ska börja boka hotell åt honom när han är sjuk, så jag slipper honom 😛
Det är så synd om honom, han är dålig i magen efter sina 12 sprutor hos tandläkaren häromdagen (visste ni att diarré är en bieffekt?)

Extra jobbigt att jag har sjuuukt mycket jobb (tack till lillebror som ställde upp och hjälpte mig med en del), och trots att jag också har lite feber och snorar som en tok så måste jag jobba, laga mat, diska och ta över allt som han vanligtvis hjälper till med för han är såååå sjuk. Jag satt upp till 2.30 igår, för att jag hade så mycket jobb, och maken skulle gå upp idag fast det var min morgon… Men när vårt alarm (Nicolas) ringde i morse kl. 6.00 var maken såååå sjuk, så jag fick gå upp ändå och han sov vidare. Han ligger bara på sofflocket och sover. Så fort jag lämnar datorn hittar jag honom sovandes någonstans. Uppe i sängen på övervåningen där han skulle ”bygga Lego” med Noëlle, i soffan, i barnens rum, osv. Ahhh, tänk om man kunde göra så?
Tänk om jag ba’: ”Shit alltså, jag har lite feber, är förkyld och har bara sovit 3 timmar inatt…kanske ska gå och lägga mig.”

Ni känner säkert igen er…

Älskar honom, alltså, men fan inte när han är sjuk 😛

2
 866   2     5

5 svar på Hotell åt maken?

 1. Amanda skriver:

  Vad är det med karlar? Det är samma sak här.

 2. Sandra skriver:

  Känner igen det där! När en karl är sjuk förväntas resten av världen stå stilla…

 3. Malin skriver:

  Skönt att läsa! Jag älskar min man till döds… Men idag är han sjuuuuuuk! Alltså hostig och ont i huvudet. Måste sova hela tiden och kan inte såga ett ljud när han är uppe.

  Tänkte idag just att, vi har det verkligen bra, utom när han är sjuk 😉

  Att jag själv är gravidkomatrött, det gills inte, haha!

  • Mysmasken skriver:

   Haha! Nej, maken försökte övertyga mig om att det är skillnad. Män får sina förkylningar på ett annat sätt, det slår mycket hårdare på dem… LOL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *