|   1 058   7     2
  Familjen | Vardag

Fy, igår hade vi en Sverige-dag. Det var grått och regnade precis hela dagen och bara 13 grader. Jag fick verkligen flashback till vinter i Sverige. När mitt larm ringde kl. 09.00 trodde jag inte att hon var nio redan, eftersom det var kolsvart i sovrummet.

Idag var det bättre, fast fortfarande lite svalt – 17 grader.

På grund av gårdagens regn blev inte poolen klar idag som planerat, utan vi får vänta en vecka till *snark*
På fredag ska de komma och göra rent i poolen (just nu är det en grön äcklig sörja), sen ska de göra finishen inuti poolen på tisdag, sen kan vi fylla den.

Nu ska jag lägga mig, för imorgon ska jag ta seden dit jag kommit och laga turkey dinner. Alltså kalkon, stuffing, potatismos, sås, morötter och haricots verts och amerikansk äppelpaj, typ så. Orkar inte fixa massa mer eftersom det bara är vi fem. Blir spännade att göra min första kalkon.

141127b

Barnen ikväll. Noëlle är lite småförälskad i Eddie, killen i orange, haha. Hon tycker att han är sååå häftig och han leker gärna med henne när det inte finns någon annan. De cyklar mest och gör annat skoj. Han är 7,5 år gammal. Hon undrar om vi kan gå och knacka på hos honom så att de kan leka, och sådär. Jag förklarar att han är lite äldre och att de kan leka om de ses ute… Lite hero worship.141127b

7
 1 058   7     2
   

2 svar på På gatan där jag bor…

 1. Annika K skriver:

  Ojoj de tar verkligen tid på sig de där poolmänniskorna :/
  Hoppas det blir klart snart så ni kan bada.

  Ååå tänk den första kärleken ;D

 2. Mamma skriver:

  Jag kommer ihåg Eddie. Han var en riktig liten charmknutte 😀

  Men hon får nog allt vänta ett litet tag till min lilla sötnos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *