|   881   7     9
  Hemmet

Titta vad vi gör idag, och inatt och imorgon… De började vid lunch idag, alltså tolv timmar sen nu och den kommer att stå på hela natten och en bra bit in på morgondagen. Det är mycket vatten, kan man säga. Det är ungefär 100 000 liter vatten tror jag.

Imorgon kommer de och har i kemikalierna och sen kan vi bada. HAHA! Japp, vi ska bada. Fast det kommer att vara snorkallt. Har utmanat maken och grannen är med också, hoho.

7
 881   7     9
   

9 svar på Vi fyller poolen

 1. Maria skriver:

  Kanske en dum fråga, men har man liksom kvar samma vatten hela tiden (men renar det) eller byts vattnet ut ibland?

  • Mysmasken skriver:

   Samma vatten hela tiden, så har man en pump dom kör runt vattnet samt kemikalier i. Vi ska ha saltvattenspool som är mildare mot huden. Vet inte hur salt det blir men inte som havet.

 2. Annika K skriver:

  Yeeey äntligen :)

 3. Husvagnsfamiljen skriver:

  Härligt att se slutet på projektet. Den ser djup ut. Vi har saltklorinater, innan man fått till inställningen kan det smaka lite salt om man slickar sig runt munnen. Några barn som fått kallsupar här har fått lite kräk känning pga saltet. Den sköter sig själv, skönt, sliter inte lika mycket på poolen och huden som clor.

 4. Sonja skriver:

  Vad härligt att den blivit klar och ni snart kan bada.
  Mycket skoj att se hur den har byggts.

 5. Monnah skriver:

  Underbart! Jag skulle gärna ha en pool. Jättegärna. Fast just nu är det en varm bubbelpool på baksidan, utomhus, som jag mest drömmer om. Kommer inte att hända, men drömmar kostar ingenting! Tänk att sitta ute i fem minusgrader, 38°C varmt vatten och med en kopp varmt te. Aaaaah!

  • Mysmasken skriver:

   Ja, det låter härligt. Det kommer inte att vara varmt i vår pool när vi hoppar i eftermiddag kan jag berätta…

 6. Ewa skriver:

  Låter bra med saltvattenspool. Klor är lite läskigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *