|   879   4     8
  Familjen | Livet i exil | Vardag

Idag hade vi en fullspäckad dag – kul! Först kom en svensk familj på besök, där mamman (Selma) har läst min blogg ett tag. De har en 4-åring och en 1-åring. Verkligen jättetrevlig familj =) När vi har vägarna förbi…har glömt staden igen fast jag frågade tre gånger…kommer vi gärna förbi.
Jag gjorde köttfärssås och spaghetti, alltid enkelt med barn på besök, det brukar gå hem.

Barnen lekte och vi diskuterade politik, religion och sånt kul, och hur livet här i Florida är.

Så alla kära bloggläsare, har ni vägarna förbi Florida bjuder vi gärna på lunch eller middag :)

Efter besökte drog vi vidare till IKEA och lussade, samt åt middag. Aldrig har jag väl sett kräftor på ett julbord, men det var spännande.
Åh vilka minnen det där med Lucia framkallar. Det måste ju ha varit 21 år sen sist. Antagligen gick jag mitt sista tåg i 6:an, och jag var nog precis 10 fyllda då.

141212b
Filip och Noëlle

141212a
Ella och Nicolas

141212c
Alla fem barn!

141212g
Ava, Noëlle och Will

141212f
Ava, Noëlle, Will och lite av Emily

141212e
Där ser ni mig och Milo i bakgrunden. Fick bära honom 😉

141212d
Hela gänget!

4
 879   4     8

8 svar på Bloggbesök och Lucia!

 1. Annika K skriver:

  Kanonfina allihop :)
  Så mysigt :)

 2. Mamma skriver:

  Ni är jättefina allihop 😀

  Det är roligt att Noëlle tycker om att stå längst fram och att hon sjunger så duktigt :)

 3. Selma skriver:

  Stort tack för att vi fick komma o hälsa på er! Det va jättetrevligt att träffa er. Ni är välkomna nästa gå ni är i Sverige om ni har vägarna förbi:)

  Vad fina ni var på Luciafirandet!
  Luciafirande i sandaler är helt i min stil;)

 4. Emma skriver:

  Så härligt att ni lussar på andra sidan Atlanten!
  Måste bara fråga pga nyfikenhet. Räknade du lite för snabbt eller var du verkligen 10 när du gick i 6an? Skulle ju inte förvåna mig om så var fallet med tanke på hur smart du är! Men jag var 12-13 år (jag är januaribarn) när jag gick i 6an. (:

  • Mysmasken skriver:

   Jo, jag skrev lite fel! =) Jag lade upp en bild på mig och syster från Lucia, på Facebook, och vi kom fram till att det var i 5:an, och då var jag 10, så jag tänkte på det. På Lucia i 6:an måste jag ha varit 11 år. Jag var 11 år när jag började högstadiet, fyllde tolv på hösten då. Jag hoppade över ett år, så jag gick med 82:orna, själv är jag 83:a och fyller sent, så jag tog studenten när jag var 17 och fick inte vara med på min egen student.

 5. Emma skriver:

  Då förstår jag! Jag var, tro det eller ej, också påväg att få hoppa över en årskurs. Men det blev aldrig verklighet. Vilket jag är glad över idag, just med tanke på det du skriver. Att det är skönt att vara jämnårig med sina vänner så att man får gå med ut och så i samma veva dom dem. Fast å andra sidan fyller jag tidigt så det hade inte gått så stor nöd på mig.
  Plus att jag är glad att jag fick alla mina år i skolan. Gud, ibland känns det som att jag hade behövt ett par extra… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *