|   808   4     6
  Familjen | Livet i exil | Vardag

Nästa gång skippar vi julfesten på IKEA och kör bara denna! Det var 160 pers där, vi dansade ALLA midsommarsånger runt granen, ungarna älskade det, jag hade trevligt, maken hade trevligt. Helt fantastiskt var det :)
Jag börjar känna igen folk också, trevligt. Vi satt med ett trevligt par som jag stött på några gånger nu som har en liten Elsa på nästan två år. (Oj så många ”trevligt” jag klämde in på ett par meningar)

Tomten kom med Marabou-choklad till barnen, såklart.

Noëlle funderade på hur tomten hade kommit in, om tomten hade varit på IKEA (han hade en IKEA-påse), osv. Hon kommer inte att tro på tomten länge hon inte *suck*

Just det, jag hade inte med mig linnet idag, utan tänkte att Noëlle skulle gå själv idag, vilket hon var helt okej med. Tog med Milos utifall att, men när jag lotsade dem in bakom scen var han olycklig och gnällig, så jag sade att vi skulle sitta och titta istället och lämnade Noëlle ensam där bakom. Tänk så stor hon är, hon grejade det med bravur, hittade en flicka att gå med, osv.

Anyways, när de hade tågat in frågade jag Milo om han vill gå upp till Noëlle, så han travade fram dit utan problem, och ställde sig först mot henne med ryggen mot publiken, hihi, min sötnos. Men sen vände han sig om och stod där till slutet. Det var så mysigt att få se dem. Och han sjöng som sjutton till favoriten – ”Midnatt råder”.

141213d
Ser ut som mina två gör en duett, haha, älskar den här bilden!

141213e
Som vi dansade! Kan ni hitta mig, Noëlle och Milo?

141213f
Mina andra gosegrisar!

141213g
Nicolas får godis av tomten med IKEA-påse och solglasögon.

141213h
Mmm, Marabou!

4

6 svar på Åh vilken julfest!

 1. Mamma skriver:

  Vad *trevligt* ni verkar ha det 😀

 2. Gunilla skriver:

  Vad mycket du/ni har hunnit göra på så kort tid. :)

  Bilden där dom står o sjunger duett (även om det inte är så, ser det verkligen ut som så) är ju helt underbar!! :)

 3. Annika K skriver:

  Mysigt :)

 4. Sonja Edin skriver:

  Ser väldigt trevligt ut!

 5. ninaerica skriver:

  Så roligt att ni bor där borta och verkligen får fira Lucia på riktigt och att barnen får växa upp med den traditionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *