|   1 039   3     15
  Uncategorized

Milo och Noëlle har på något sätt kokat ihop att han ska ha en biltårta. Det var så det började. Så jag googlade på lite biltårtor och plötsligt blir det ett Bilar-kalas. Vet inte hur jag ska orka, men det är bara att göra, haha! Jag ska försöka mig på att göra en sån där fin tårta, med sånt där marsipanliknande, ni vet? En figurtårta? HAHA!
Får visa min inspirationsbild och min bild sen, kanske blir helt misslyckat.
Inte direkt så att jag varken vill eller hinner göra en ”övningstårta”.

Nu har jag precis gjort klart inbjudningarna, så nu finns det snart ingen återvändo. Det blir ett kalas med barnen på gatan, från 0-7 år tänkte jag. Eller jag får bjuda in någon 9-årig brorsa också, bara för att inte vara taskig.
Har nån högtravande idé om att ha lite olika aktiviteter, så får man ”biljtetter” eller poäng, baserat på hur man presterar (eller snarare efter hur jag känner att dela ut dem, kanske vinnare får en mer än de andra eller nåt), och sen ha ett litet prisbord där alla får en låtsaspokal (från dollaraffären) och sen får de ”köpa” olika priser (godis eller nån liten smågrej) med sina poäng/biljetter och alltså göra sin egen goodybag.
Noëlle och Milo älskar det här konceptet, det finns på en massa lekland här där man får spela arkadspel, de spottar ut biljetter och man får välja priser i slutet.

141221a

Slutresultatet (väldigt inspirerad av sånt jag hittat på Google)

3
 1 039   3     15
  

15 svar på Snart fyller Milo 3 år!

 1. Malin skriver:

  Men har du gjort dessa själv, eller hittade du en mall? Sjukt fina!! Jag får lätt prestationsångest till vårt kommande 6-årskalas 😉

 2. Ewa skriver:

  Snygg inbjudan! Ska bli kul att se tårtan.

 3. Gunilla skriver:

  Oj, vilka fina inbjudningskort du har gjort! Ser fram emot att få se tårtan sen, tror att den blir väldigt bra. Du verkar vara så otroligt duktig med allt du gör.

  Jo, lite lätt avis är jag 😉

  • Mysmasken skriver:

   Alltså, kör risky och gör egen marshmallowfondant, det kan tydligen bli lite hursomhelst, haha! Oh well. Jag får ha cupcakes också, som backup 😉

 4. Marie skriver:

  Sa snygga. Jag gjorde nagot liknande nar vara killer fyllde ar, men med fotboll. Skulle bioga bild, men det funkade inte. Alla alskade det, och det var verkligen super lyckat! Ha sa kul :)

  • Mysmasken skriver:

   Berätta mer! =)

  • Mysmasken skriver:

   Funderar på att kanske göra något färgkodat, eftersom det är flera som är lite mindre. Antingen att de får färgade prickar (grön, röd, gul, som en stoppskylt) på sitt poängkort och sen när de väljer sina priser är de olika sakernas priser grön, röd och gul, så får alla välja en ”finare grej” (läs 1 dollar haha), och sen några party-favors-grejer och några godisar typ.

 5. Lisa skriver:

  Fiskdamm har jag läst var väldigt poppis på ett barnkalas däröver. Typiskt svensk kanske. De satte bara ett tygskynke i en dörröppning. Bästa på hela kalaset tyckte visst barnen.

 6. Annika K skriver:

  Kanonfina inbjudningar :)

 7. Mamma skriver:

  Jag trodde på allvar att det var biljetter till bio eller någon show.

  När jag hade läst hela ditt inlägg fattade jag fortfarande inte att det var inbjudningskort. Det förstod jag först när jag hade läst kommentarerna där du fick beröm för de fina inbjudningskorten :)

 8. Sonja skriver:

  Det kommer säkert att bli toppen skoj för alla och framför allt födelsedagsbarnet.
  Vad fort det gått, jag kommer väl ihåg när du födde honom och nu snart tre år.
  En riktig God Jul till er alla !
  Kramar från ett regnigt England.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *