|   952   13     14
  Vardag

Vi har en sorglig historia på gatan. En familj som precis flyttat hit där maken varit otrogen och dragit med den nya (som han tydligen redan gjort på smällen). Mamman är lämnad med tre barn, 6, 3 och 2 år. De har precis flyttat ner hit från New York eller något, för att hennes föräldrar precis köpt hus här också.

Pappan kom och gick lite grann, skulle stanna hos familjen, sen åka och till slut ställde hon ett ultimatum att han fick välja, då valde han familjen, men efter tre dagar drog han till den nya (som varit och bankat på och härjat här tydligen, helt sjukt) och sen såg de inte röken av honom på tre månader. Borta över Halloween och allt. Tydligen dök han upp på juldagsmorgon kl. 08.00 med presenter till barnen.

Äldsta tjejen, som tööörstar efter uppmärksamhet sade nyligen ”Pappa har lämnat oss och kommer aldrig mer tillbaka”. Alltså hjärtat går i bitar för den här stackars familjen. Mamman har bara ett restaurangjobb och har inte råd med dagis eller något, så hennes föräldrar tar hand om barnen en del, och jag kan ju berätta att det är det sista de vill göra. Mormorn är vidrig mot barnen, absolut vidrig. Stackars 6-åringen kan inte göra något rätt… Usch, jag gråter inombords.

Okej, till saken då. På Milos kalas var det mormorn som lämnade av den äldsta till kalaset och förklarade bara att de små hade uppfört sig illa så de fick inte komma på kalaset, hon skulle minsann lära dem en läxa. Say what? Den lilla pojken i Milos ålder är liksom Milos bästa vän på gatan, så vem straffade hon egentligen? Så himla taskigt mot båda två. Hade så gärna haft dem på kalaset.

Storasystern såg dock till att hon fick med både godis och presenter och tårta och allt hem till sina syskon. Hon blev lite nedstämd mitt under kalaset och berättade att hon saknade sina syskon :(

13
 952   13     14
  

14 svar på Grannarna

 1. Anna, Gbg skriver:

  Åh, vilken tragisk story :-( Alltid lika jobbigt att se detta hända, vår granne mitt emot släpade också hem en ny kvinna efter sommaren och vi har inte ens pratat med barnen eller deras mamma sedan dess. De håller sig inne och undviker alla oss grannar. Nu håller de på att flytta och huset är sålt till ngn annan…

 2. Linn skriver:

  Fy, så dumma människor det finns. Man blir både arg och ledsen.

 3. Malin skriver:

  Det är så sorligt när det är dom oskyldiga små som hamnar i kläm..

 4. Annika K skriver:

  Fy då :(

  Avskyr när vuxna inte kan bete sig som vuxna och se till att barnen inte kommer i kläm. :(

 5. Gunilla skriver:

  Men så tragiskt och tråkigt och jobbigt för mamman. Hon får säkert höra en del från sina föräldrar och hur kan man vara så elak att inte låta barn gå på kalas??? 😮

  • Mysmasken skriver:

   Ja, de är verkligen inte stöttande. Hon är ju Florida på grund av dem, de flyttade hit och tyckte att hennes familj skulle flytta med, och nu när det här har hänt har hon ju INGET supportnät…

 6. Monnah skriver:

  Gråter lite…

 7. Life of Jo skriver:

  Usch vad ledsen man blir :(

 8. Helen skriver:

  Så sorgligt! I synnerhet för de små, för de är ju alldeles för små för att ordentligt förstå varför de inte fick komma på kalaset. Stackars ungar! Och så tråkigt för Milo.

 9. Elin skriver:

  Vad synd om barnen! Att straffa i den situationen låter ju galet. Jag tror faktiskt inte att barnen blev lugnare av att inte få gå på kalaset och antagligen behöver de allt roligt de kan få just nu. Fint av storasyster att ta med saker hem till syskonen i alla fall.

 10. Catharina skriver:

  Skulle läsa kommentarerna, menade inte att trycka på ”gilla”, det är ju jättesorgligt :-(

 11. zpiach skriver:

  Fy fan stackars barn!!!

 12. Ewa skriver:

  Nä, usch! Fy fan, vilket beteende. Fattar inte hur folk är funtade. Tycker de verkligen att barn är något man kan kasta över axeln och glömma när man hittar en ny? Tragiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *