|   707   5     3
  Familjen | På resande fot
Idag var det frukost med djuren från Madagaskar – Lejonet Alex, kung Julien och flodhästen Gloria. Barnen tycker att det är jättekul, så vi bokar en till på fredag med Kung Fu Panda.
Dessa kostar $10 extra per vuxen.
Efter frukosten gick maken, Noëlle och sväronen upp för att bada. Jag lade pojkarna att sova, Milo var uppe några timmar mitt i natten och kollade på film då han inte kunde sova, och hans öga är ganska fult idag, så vill inte smitta andra genom att bada i poolen.
Stackarn blev såklart jätteledsen, men sånt är livet.
Efter det åt vi lunch i fina matsalen. Första gången vi lunchar där.
Sen gick Noëlle och maken och provade att åka skridskor 😀
Vem kan säga att de åkt skridskor på en båt? Inte jag! :)
Nu vill hon lära sig att åka skridskor, så jag tror att hon får det i födelsedagspresent av oss.
150107a
Sväronen gick upp extra tidigt för att vara med på frukosten med alla djuren.
150107b
Stora barnen med Alex.
150107c
Kung Julien.
150107d
Flodhästen Gloria. Nicolas var med, som ni ser :) Men han kunde INTE stå still.
150107e
Noëlle åker skridskor med pappa.
150107f
Bara några varv till…
150107g
Barnen var så fina ikväll, den andra formella middagen, pojkarna i matchande skjortor, men Nicolas ville inte posera. Fick ingen bild på oss, för sväronen var inte med, de gick och åt på någon ”fancy” restaurang som man betalar en massa hundralappar extra för. De var inte alls nöjda, vi å andra sidan åt hummer och allt möjligt gott.
150107h
Titta, där är han i sin skjorta 😉 Och kaka med glass, glad att ÄNTLIGEN få in efterrätten.
150107i
När vi kom hem hade John gjort riktigt coola djur!
150107j
Inte riktigt säker på vad det är. Åsna? Barnen älskar’t!
5
 707   5     3

3 svar på Kryssning Oasis of the Seas – dag 5

 1. Mamma skriver:

  Vilka underbara djur John får till av handdukar 😀 Fantastiskt!

  Milo och Nicolas är jättefina i sina skjortor och Noëlle har en fin ”dressad” klänning :)

  Vad roligt att Noëlle tycker om att åka skridskor 😀

  Det var bland det bästa jag visste som barn.

  Jag lärde mig att åka på isen i Brunnsviken när jag var liten. När jag var nio år tävlade jag i långdistansskridskor på Skytteholms tävlingsbana.

  Senvintern när jag skulle fylla 12 år kommer jag aldrig att glömma. Den vintern var magisk. Varje kväll körde vi Svarte Petter på en liten spolad fotbollsplan. Vi var säkert 20-25 ungar som åkte varje kväll.

  Snabb som vinden (!) kastade jag mig orädd in i Svarte Petter och åkte förbi alla förföljare för att slutligen tas emot av en snödriva. Inte ens de största och snabbaste killarna kunde fånga mig. Jag kunde ju göra snabba kast med mina taggar. Det kunde inte killarna göra med sina hockey-rör.

  Ursäkta en gammal tants minnen, men det var verkligen roligt att åka skridskor som barn 😀

 2. Julia skriver:

  Vilken härlig resa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *