|   759   2     2
  Familjen | På resande fot

Vi kom hem igår! Hemresan då…
Man kan välja att ställa ut sitt bagage kvällen före, så tar de det av båten och man hämtar det utanför. Det lät toppen, så jag packade ner allt efter att jag lagt barnen och lade fram tre uppsättningar med kläder åt barnen.
På morgonen var det lite bråttom.
Greg lade fram kläderna åt Noëlle och sade: ”Hade du nån tröja till Noëlle?”
Jag: ”Ja, den där vita.”
Greg: ”Menar du tajtsen? De är redan på.”

Jag hade lagt fram en kjol och en vit tröja, trodde jag, men i själva verket var det kjol och tajts! Oh no.
Det är inte direkt lämpligt att en 5-årig flicka går runt barbröstad här, så hon fick låna Nicolas tröja, så fick han vara barbröstad tills vi kom av båten. Alla shoppar på båten var stängda också, typiskt. Men det gick det med 😉

150111a
Vilken hunk!

150111b
Vi kollade på magplasktävlingen i förrgår, superkul! =)

150111c
Noëlle fick ansvar för en väska, och det skötte hon galant! Vi ville inte betala för en porter, och med tre väskor i full storlek, en kabinväska med tillhörande väska ovanpå, barnvagn osv. var det verkligen till stor hjälp!

Hur har vi haft det? Underbart, men det har varit tufft med en 1-åring, det ska jag inte ljuga om. I efterhand hade vi nog tackat så jättemycket om frågat om vi kunde göra resan om två år, men hade de sagt nu eller aldrig så hade vi ändå gjort om det. Ungefär så :)

2
 759   2     2

2 svar på Vi är hemma!

  1. Mamma skriver:

    Härligt att ni har haft det så bra <3

  2. Sonja skriver:

    Tack för att vi fick ”följa med”, helt otrolig upplevelse att få se en kryssning som denna.
    Underbara photon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *