|   1 422   3     3
  Vardag

Lade upp en film  på Instagram på Milo som lärde sig cykla ikväll! Helt otroligt 😀 Han fyllde ju 3 tidigare den här månaden!
Han kan inte starta och stanna utan bara cykla framåt, men det grejar han nog om en vecka.

Här i USA har vi ett uttryck ”Early walker, late talker”, och det stämmer verkligen in på mina barn, alla tre. Både Noëlle och Nicolas var lite senare med att gå, 13 resp. 14 månader, medan Milo gick vid 10 månader. Noëlle och Nicolas har pratat tidigt, medan Milo precis har börjat prata lite vid 3 års ålder. Milo har alltid varit motoriskt tidig. Jag tittade på bilder från hans första julafton, när han inte ens var ett år, och han stod uppepå barnbordet hos svärföräldrarna. Tror inte att jag skulle låta Nicolas göra det vid 15 månader. Så väldigt olika de är, di små :) Man ska inte jämföra, men vem med flera barn kan låta bli? Jag gör det bara inte inför dem :) Och inget är ju bättre än det abdra, bara olika och kul!

Anyways, ni kan se filmen nere till höger i menyn, där mina Instagraminlägg samlas, eller så kan ni följa mig på Instagram, där jag nu håller till igen som @Mysmasken.

logo-instagram-aplicativo

3
 1 422   3     3

3 svar på Milo har lärt sig cykla!

 1. Sonja skriver:

  Heja Milo, vad duktig han är som klarar att cykla redan.
  Early walker, late talker stämmer oftast in 😉

 2. Mamma skriver:

  Jag sade det igår och jag säger det igen. Han är så duktig 😀

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja! Han hade grejat det före jul, när han var 2 år också, om jag bara hade satt honom på den där cykeln då :) Men inte kunde jag väl ha trott att det skulle vara så enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *