|   1 336   6     5
  Vardag

Idag hade maken en fotografering, så jag och pojkarna åkte och handlade lite jordgubbar och gjorde saft och bullar. Jag har nämligen dragit ihop till svenskträff imorgon. Det är sjukt otacksamt att försöka träffa svenskar här. I höstas försökte jag ordna några träffar, men det kom typ en eller två och så nån som hoppade av, osv. Jag känner bara för att skita i det, men barnens svenska är oerhört viktig för mig, så jag fortsätter att vika mig dubbel och tjata på folk att komma och träffas.

Imorgon kommer iallafall en tjej som jag har träffat några gånger förut, som har en dotter några månader äldre än Nicolas. Sen är det en familj som har samma uppsättning som vi, i liknande ålder, och sen en till med en dotter på snart fyra år. Så åtta barn blir det iallafall. Vi bor ju lite väster om Orlando, så jag har sagt att vi kör dit det passar bäst, och en familj föreslog Winter Park, vilket är 48 minuter för oss, men det får det vara värt för lite svensktid :)

150227a

6
 1 336   6     5
  

5 svar på Det blir inte svenskare

  1. Annika K skriver:

    Varma bullar och kall mjölk till.
    Yummi!!

  2. Sonja skriver:

    Hoppas att det blev en lyckad träff.
    Dina bullar ser så goda ut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *