|   933   6     8
  Arbete

Tack för feedback! Känns det bättre nu? Jag förlängde trådarna och avslutade dem i andra trådar istället, vilket ju borde vara fysiskt möjligt :)
Måste glo lite till för att se om det är någon flagga som hänger bakom fast den borde vara framför, och sådär.

150302a

6
 933   6     8
   

8 svar på Vimplarna nu då?

 1. Mamma skriver:

  Nu funkar det 😀

  Jättesnyggt arbetat. Jag ser inga flaggor som sitter fel 😀

 2. viktoria skriver:

  Ser toppen ut. Syr själv i jersey så är det en vacker dag så att du säljer så köper jag gärna :-)

 3. Helen skriver:

  Jättefint!

  Och nu är jag suuuuuperpetig, men jag stör mig lite grann på att de röda och blå vimplarna som liksom blir ”ensamma” i högerkanten på mönstret sitter på mycket mindre avstånd från varandra än de andra… och när de sätts ihop med en annan ruta blir avståndet mellan den blå och den rosa större än de andra… Som sagt, extrempetig, och säkert inget man märker på ett tyg men min hjärna är lite symmetriskadad. 😉

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja, de sitter inte alls något lika avstånd någonstans. Tror jag ser var du menar, men det finns isåfall en ännu värre, om man tittar allra längst ner till höger, rösa, blå, mörkrosa (från höger), jättestora mellanrum O.o

 4. ylva skriver:

  Det ser mycket bättre ut. Ang. avståndet så får du väl bestämma om det ska vara symmetriskt prydligt eller lite konstnärligt icke-perfekt ;). Men du… ville bara säga att du inte behöver lägga ned sæ mycket energi på att oroa dig för svenskan :). De är jätteduktiga och kommer att bli ännu duktigare! Jag tittade på den där smul-sidan och blev så förskräckt! Herreje vad vetenskapligt och ambitiöst. Bara go liksom! Om du pratar och läser så gör barnen det också! De är smarta! Måste bara säga för att peppa dig att jag har fått så mycket beröm av fröknar, rektorer och skolläkare för det här med svenskan. De säger allihop att barnen är så duktiga i skolan mycket tack vare flerspråkigheten. Att det gör det lättare för dem. Och jo, ang bõcker. Har du funderat på att testa att använda de där… lite tjatiga… riktiga småbarnsböckerna till aktiv tillsammans-läsning dagtid och läsa högt ur en mer avancerad bok på kvällen medan barnen bara blundar och lyssnar och somnar? Jag tyckte det var tråkigt och ineffektivt för insomnandet med totteböcker och liknande. Gick direkt på lottaböcker och sån’t och nu börjar vi närma oss klassiker :). Mycket roligare! Och vilka ord de kan!
  Kram,

  • Mysmasken skriver:

   Vad menar du med ”aktiv tillsammansläsning”? Att Noëlle läser? Jo, jag behöver lägga ner massa energi! Alla har ju olika förutsättningar, och vi åker inte hem så mycket… Om vi ens kommer hem nästa sommar är det 2,5 år sen sist! Så jo, massa energi behövs 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *