|   852   5     7
  Vardag

I lördags var första officiella månadsinvägningen, och jag vägde in på ett kilo mindre än jag behövde!
Jag bestämde redan i torsdags att jag skulle ta en fuskhelg, och det kan ju tyckas vara lite dumt/puckat/idiotiskt/farligt, men annars dör jag. Så jag åt gyros, och pizza, och choklad och kakor och en del annat skräp. I morse började jag igen och det gick kanon. Gjorde 2,5 kg köttbullar idag, så jag åt några till lunch och några till middag. Äter när jag är hungrig, men köttbullarna är väldigt mättande och bra.

Så nu har jag vunnit $15.86. Endast 480 av våra 775 deltagare lyckades med första delmålet. Intressant. Gick med i ett till DietBet, som bara är på en månad, för att sporra mig själv lite mer :) Det här verkar fungera kanon på mig (inte förvånande).

150420b

Här ovan ser man att 1:a rundan är över och att jag vunnit.

150420c
Här ser man grafen över hur det går! :)

5
 852   5     7

7 svar på Första månaden avklarad

 1. Mamma skriver:

  Bra jobbat 😀

 2. Maria skriver:

  Heja dig! Kul att det går så bra och vad peppad man blir när det är tävlingar också 😀

 3. Monnah skriver:

  Ja, du är tävlings- och grafdrottningen! Lycka till både med viktnedgång och pengavinster. Heja heja!

 4. Malin skriver:

  Grymt! :)

 5. Maria skriver:

  Bra jobbat. Kan du inte dela med dig lite mer om hur/vad du äter?

 6. Anna-Ulrika skriver:

  Heja!! Kämpar här med.. Heja oss !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *