|   584   5     3
  Vardag

Idag skulle vi åka till Sugar Sand Festival vid Clearwater Beach med våra vänner, de kom iväg sent, vi stannade på IKEA för att äta lunch och köpa godis och när vi kom fram var det helt galet där. Det var 33 grader och inte en parkeringsplats annat än på lååångt avstånd från stranden. Vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle kunna släpa alla tre barn i nån kilometer, med badkläder och flytmojänger och handdukar och allt vad det innebär att gå till stranden med tre små, så vi struntade i det och åkte tillbaka till Sand Key istället, det är där Gregs föräldrar brukar hyra. Vi åkte till den offentliga stranden där och badade.

Noëlle var jättemodig i vågorna, vi jobbar förresten på det där med att våga gå under vatten, och idag hoppade han faktiskt från kanten av poolen hemma, men höll mig i handen. Imorgon har hon sagt att hon ska våga hoppa helt själv! =) Man kan ju inte ha pool och sitta på översta trappsteget och inte leka med kompisarna man bjuder över.

Min farmor skickade lite badkläder från St Tropez till barnen. Allt är mycket finare i Frankrike :) Åh vad jag hoppas att vi hinner ner dit innan hon säljer huset. Jag är uppvuxen där och skulle älska om barnen fick några barndomsminnen därifrån också. Hennes karl är väl 87-88 nånting och det verkar inte gå så bra för honom, och jag vet inte hur det blir om han dör, om hon fortsätter att åka ner dit, själv? Låter kanske inte så troligt.
Det är ingen som har råd att ärva huset, så det kommer antagligen att säljas :( Buuhuu.

Blev faktiskt imponerad att hon skickade rosa till pojkarna! Kul =)

150425a
Mina fina. Tänka att det här är mina barn. Helt galet.

150425b
De är så söta när de går och håller varandra i händerna att jag smälter.

150425c
”En strandbild till mamma? Snälla?” Nicolas försöker bryta sig loss, haha.

5
 584   5     3

3 svar på Det blev inte riktigt som vi tänkt men bra ändå

 1. Mamma skriver:

  Så underbart ljuvliga bilder på barnen!

 2. Annika K skriver:

  Sötnosar :)
  Du tar jättefina foton av dina barn <3

 3. Malin skriver:

  Så himla fina bilder och barn!

  Underbart att kunna åka till så vackra stränder när andan faller på =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *