|   911   11     4
  Blogg & Design | Hemmet

Har försökt planera en fotovägg här i huset. Jag har en tom vägg och jag har ritat upp i Illustrator hur jag vill ha dem. Jag hittade billiga ramar, kollat vilka storlekar som fanns och försökte sen moffa ihop något :)
Tänkte blanda lite foton på familjen med citat och familj/barnuppfostran/barn som jag gillar.

Såhär ritade jag upp att jag ville ha ramarna, sen beställde jag dem. När de kom var det en som var trasig. Frågade snällt om jag kunde köra till affären och byta ut den trasiga, men nej, den ska skickas tillbaka. Så himla onödigt, ramen kostade typ 30 kr, de kommer att betala mycket mer i frakt fram och tillbaka och det kommer att ta längre tid.

Ska nog byta färg på den där färgglada sen när jag har bestämt alla bilder, så att det passar ihop lite mer. Gjorde den längst ner till höger för att plocka upp färgerna i muren bakom Milo till vänster, till exempel.

Hade hellre haft finare ramar, men har inte riktigt råd då :) Det här var väldigt billigt, fri frakt och 60% på billiga ramar.
150426g

150425d

Här är väggen, den är mittemot trappen till övervåningen. Blir kanon! Nästan två meter lång :) Ska visa sen när allt är på plats.

11
 911   11     4
   

4 svar på Fotovägg

 1. Gunilla skriver:

  Så fint det kommer bli!! :) Skulle oxå behöva fixa med en fotovägg men just nu har jag ingen ork/energi till annat än det viktigaste. Men kanske att jag blir peppad nu ändå. 😉

 2. Nina skriver:

  Riktigt snyggt att ha dom uppradade så och inte bara huller om buller. Sådär vill jag också göra :) trivs ni bra i huset? Känns det som ni kommer bo kvar i Florida i många år nu, tills barnen vuxit upp?

  när nicolas föddes, tänkte ni att det skulle va sista batnet då, eller tänkte ni hela tiden att det blir en till? Känner du fortfarande en stor längtan efter en fyra?

  • Mysmasken skriver:

   Vi trivs bra i huset, men det är ju lite si och så med andra grejer här i USA. Ibland känns det som att vi vill prova på Sverige i några år, kanske om 5-6 år? Kanske hyra ut huset ett par år eller så? Jag vet inte riktigt. Nej, Nicolas var inte sista barnet, vi ville hela tiden ha fyra. Jag känner en längtan efter att föda barn nu i sommar, om du förstår. Jag vill ha ett fjärde barn tätt, vilket nu är för sent, så jag får nöja mig med tre. Jag vill inte bli gravid nu och få ett barn som är 3 år yngre än Nicolas. Så vi nöjer oss, och jag försöker vänja mig vid tanken :)

 3. Karin B skriver:

  SÅ trevligt med en fotovägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *