|   887   5     3
  Hemmet | Vardag

Håller man på med bark i rabatten i Sverige? Jag brukade tycka att det var så fult, men har nu vant mig och inser att det är nödvändigt här. Vi vattnar redan för nån tusenlapp i månaden, och utan barken skulle det bli mycket mer.

Häromdagen bytte vi ut vår bruna, blekta mot rödaktig istället! =) Och titta mina hibiscusträd som jag fick av styvfar när han och mamma var här i oktober. De blommar som sjutton nu! Klippte tillbaka dem jättemycket i februari, vilket var läskigt, men nu är de igång.

150429a
Före. Barnen redo att hugga in i det gamla med sina spadar.

150429b
Efter. Gav huset lite extra färg! =)

5
 887   5     3
   

3 svar på Ny bark i rabatten

 1. Mamma skriver:

  Det lyfter både hus och trädgård 😀

  Verkligen snyggt 😀

 2. Malin skriver:

  Jag håller med din mamma, bra val! :)

 3. Maria skriver:

  Vilket lyft, tänk vad lite färg kan göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *