|   2 331   13     4
  Foto & Film

För ett par veckor sedan tog jag några foton på våra vänner/grannar. De blev jättenöjda och efter att det hade postats på Facebook har tre andra grannar kontaktat mig. Den ena är lite jobbig, för hon hade någon överenskommelse med en annan granne som fotograferar, men när hon såg mina bilder ville hon absolut ha mig istället… De hade någon deal om att de skulle fixa grannens bil och grannen skulle fota dem, men när allt det gick i stöpet kom hon så till mig.
Visst är det kul, men jag gillar ju inte att fotografera för pengar, jag får alltid prestationsångest. Men jag sade $50 dollar då, bara för att ta nånting.

Vi ska ner och fotografera ikväll. Hoppas att det blir bra och att de blir nöjda *gulp*

Här är bilderna på våra vänner som jag tog för några veckor sedan. Lillgrabben Eddie har på sig Milos rosa skjorta, remember?

150501a
150501b

13
 2 331   13     4

4 svar på Fotografering

 1. Mamma skriver:

  Jag inser att jag leder ligan över mest kommentarer, men jag måste ändå säga att bilderna på Jason med familj är underbara.

 2. Margitha skriver:

  Jättefina bilder!!
  Du är verkligen en duktig fotograf och ska inte skämmas för att ta betalt. Kan inte tänka mig att du lämnar ifrån dig foton som det finns anledning att klaga på.

 3. Jenny skriver:

  Superfina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *