|   374   4     2
  Vardag

Förra gången tyckte Noëlle att det var segt på gymnastiken. Hon försökte så på händer på slutet, och sen tippa över men landade på sidan och började gråta och sprang ut till mig. Jag frågade om hon hade gjort illa sig, men nej, hon blev bara ledsen för att det blev fel.  Tjejerna hon tränar med är 7 och den andra är mycket större, men jag vet inte ålder, kanske 8-9? Eller lång 7-åring. Noëlle tror att hon ska kunna göra det de gör på en gång, utan att öva. Vilket såklart inte går :) I veckan peppade jag henne att bara skratta om det blir fel. ”Som mamma när jag försöker lära mig dyka i poolen.”
När hon kom hem sa hon till Greg att hon älskar det, så trots att hon blev frustrerad gillar hon det.

Idag gick det mycket bättre, och det märktes vilka framsteg hon har gjort. Hennes hjulningar var mycket bättre än sist, men framför allt stod hon på händer i flera sekunder! Supercoolt. Förra gången gick det inte alls utan blev bara kullerbytta av alltihop. Lite läskigt är det. Jag är så rädd att hon ska ramla utanför eller landa fel och bryta nacken. Jag står där i fönstret och oooh:ar och åhh:ar och stönar, haha.

4
 374   4     2
   

2 svar på Framsteg!

  1. Annika K skriver:

    Skoj med gympa. Och att väga stå på händer osv.
    Det skulle jag också vilja kunna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *