|   1 490   6     9
  Vardag

Sååå glad att vi hittat den grannfamiljen, och att de köpte hus just här. Vi lärde ju känna dem när de var i processen av att köpa hus.
Jag kände verkligen inte för att fotografera de andra grannarna idag, men hade lovat och fick till och med betalt, så det var bara att bita ihop och göra.

Efteråt orkade jag inte laga mat, så jag messade Jason och frågade om vi kunde hitta på något. Han föreslog McDonalds, lekparken och sen glass. Perfekt! =)
Vi hängde där i fredags kväll också, och spelade Mario Cart, haha. Vi försöker få till en brädspelskväll, vilket inte är helt lätt då vi tillsammans har 5 barn 5 år och yngre. Vi får helt enkelt planera en dag, får vi fixa lite så att Nicolas inte sover så mycket middag och går att lägga där på kvällen, så kan de större barnen se på film och äta popcorn eller nåt.
Jag vet, alla andra hade anlitat en barnvakt, haha, men sån är ju inte jag =)

Imorgon ska Noëlle prova på ett nytt ställe för gymnastik… Tyvärr är det dubbelt så dyrt som det vi är på just nu, men de har luftkonditionering. Isåfall får vi dra ner från 4 timmar till 2 timmar, och ändå betala 4 dollar mer, plus 55 dollar i registrering igen. Suck. Vi får se vad hon säger. De har inte lika mycket trampoliner.

Nej, måste återgå till jobbet. Har sjuuukt mycket på schemat, har haft min bästa månad sen min favoritschemaläggare slutade! =)

Såg ni förresten filmen över grannskapet, filmad av Voyager, vår drönare? 😀 Nere i Instagram-flödet till höger (ifall ni är vid datorn, annars på Instagram).

6
 1 490   6     9
  

9 svar på En kväll med grannfamiljen

 1. Sofia skriver:

  Jag är likadan gällande barnvakt till barnen haha

  • Mysmasken skriver:

   Det är så kort tid de är små, bara att arbeta runt det :) Det går ju faktiskt att lösa det mesta så.

 2. Linda skriver:

  Hej
  Jag hittade ingen mailadress till dig så jag skriver här :o). Vi planerar en resa till Florida med Orlando som trolig utgångspunkt. Du har så bra koll på mycket så undrar om du har bra tips både vad gäller flygresa och boende. Boka nära eller långt innan? Hyra hus eller hotell? Bra saiter att kika på?

  Jag blir jätteglad för alla tips och råd jag kan få. Ha en fin dag!
  Hälsning
  Linda

  • Mysmasken skriver:

   Vad roligt! Hur länge ska ni vara här, är en bra fråga att börja med tror jag. Och när på året? Om ni kan välja föreslår jag oktober-november eller mars-april. Kikade in hos dig och såg åldern på barnen, vilken fin blogg du har!

 3. Linda skriver:

  Ka, vi flyger ju med tre barn ;o), det är kanske bra fakta att ta med. 6, 8 och 11 kommer de att vara. Funderade på att inkludera påsklovet och så lägga på rn vecka så två veckor sammanlagt och tror att det var i slutet på april iaf.

  • Mysmasken skriver:

   Låter perfekt! Då börjar det tunna ut på folk här. Jag föredrar personligen att flyga med IcelandAir, lagom break i mitten, liten flygplats där man inte kan missa sin connection, man får ha med sig två resväskor och boka säte, osv. Norwegian kanske ser billigare ut, men efter att man köpt resväskplats och betalat extra för att få välja säte (vilket är ett måste när man flyger med små barn), ja, då är det inte så billigt längre :)

   Jag skulle nog bo på hotell, tror jag. Det kostar inte så jättemycket med hotell här, och de har oftast pool och sådär att roa sig i.

 4. Linda skriver:

  Tack snälla för värdefulla tips <3!
  När det gäller flyg… Är det smartast att boka långt innan avresa eller nära inpå för att få bästa pris.

  Undrar även om du har tips på både bra och prisvärt hotell/hotellkedja? Behöver absolut inte vara femstjärnigt ;o); om man bor på hotell kan det ju vara smidigt att byta location ett par gånger för att kunna korta ner bilresorna tänker jag…

  Undrar även om du har koll på biöuthyrningsföretag
  ?

  Tack snälla för att du har svarat mig!

  • Mysmasken skriver:

   Jag vet ärligt talat inte med flyg om man sparar på att boka långt innan. Jag brukar boka 3-4 månader innan. Jag vet däremot att olika dagar är olika dyra, och även när på dygnet man bokar, helknäppt. På exempelvis IcelandAirs hemsida kan man ju välja att den ska kolla på alla datum kring ett visst datum, så kan man välja det billigaste.
   Har inte så jättebra koll på hotell, men vi bodde alltid på Holiday Inn Express (hiexpress.com) när vi gjorde mässor och reste mycket, kollade och det ligger ett på International Drive i Orlando t.ex, med utomhuspool. Ligger runt 90 per rum, vilket jag tycker är jättebra eftersom man betalar per rum och inte per person här. Då får ni två Queen Size-sängar, tror de kan ställa in typ en fällsäng eller något för tredje barnet, om inte alla tre får plats i samma säng. Det ingår också ”frukost”, ingen superbuffé, men iallafall något så att man slipper äta ute och betala för det också, utöver alla utgifter ni kommer ha :)

   Biluthyrning brukar jag ta på Expedia.com, då får man jämförelser på alla bilar. Kostar bara 20-30 dollar per dag, med fria mil, så hämta och lämna på samma flygplats, Orlando om ni flyger dit. Sen tar ni er enkelt runt i Florida med den.

   För fanboat rides rekommenderar jag Camp Holly (www.campholly.net). Hör många som har åkt med olika företag i Orlando och bara fått se typ fåglar. Har åkt med Camp Holly 4-5 gånger och ALLTID sett massvis med alligatorer. Det är ute vid östra kusten, så förslagsvis slår ni ihop det med en dag på stranden i Cocoa Beach, som är poppis :)

 5. Linda skriver:

  Tack, tack, tack!!
  Så oerhört tacksam över råd och tips. Det är verkligen värdefullt att få bra tips när man åker så långt och inte har någon koll alls ;o).

  Ha en skön sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *