|   631   12     1
  Vardag

Ni vet de där kläderna jag bloggade om att jag köpt till barnen? De där matchade? De dök upp idag. Ett par av shortsen matchade inte resten (svårt att se online), så jag gick till hemsidan för att se om jag kunde klura ut vilka som passar bättre. När jag kom till sidan såg jag att de nu har ett erbjudande om att man får $20 av för varje $100 man spenderar. Det här företaget har ALDRIG kuponger eller erbjudanden, skall tilläggas.

Så jag ringde kundtjänst och undrade om de kunde prisjustera över telefonen, och antingen ge mig pengarna som presentkort eller låta mig beställa de nya shortsen eller nåt.

Men näe, det kunde de inte. Då blev jag irriterade och sade att jag skulle skicka tillbaka allt och beställa det igen. Jag har ändå beställt för över $350 sista 10 dagarna, och bara den här lådan som kom idag var $204 dollar tror jag. Visst, det tyckte hon att jag kunde göra, eller gå till en av de fysiska affärerna, de tar också emot.

Så jag åkte in till Orlando, gjorde ett återköp och sen fick hon ringa in alla varor igen. Summan landade på $165, istället för $204, för att kläderna gått ner lite i pris! Så jag plockade på mig varor upp till $244 (alltså 80 dollar extra!), som de sen drog av $40 på och jag landade på samma summa som jag hade när jag kom dit, fast med sex extra plagg, samt ett par shorts som matchade bättre! Woohoo! Bra kväll 😀

12
 631   12     1
   

Ett svar på Principfast är bra

  1. Mamma skriver:

    Jag förstår att du njöt 😀

    Sex extra plagg bara för att du stod på dig i din rätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *