|   826   6     5
  Hantverk | Vardag

Köpte denna idag, för 20 dollar. Är den fulsnygg eller bara ful? Tänkte mig att jag ska måla den och sy sittkuddar? 😀
Har inte riktigt löst vart jag ska ha den. Först tänkte jag i hallen, så att man kan sitta och ta på sig skorna, men den är 5 cm för lång. Den får precis plats under våra låga fönster. Kanske vid fotänden i vårt sovrum sen när jag har byggt vår säng? Kunde inte låta bli detta unika föremål. Jag har googlat men inte hittat en enda en på internet.

Nå, vad tror ni? Värt ett försök?

150707a

6
 826   6     5
   

5 svar på Fulsnygg eller bara ful?

 1. Mamma skriver:

  Klart värt ett försök 😀

  Jag har väntat på att du skulle lägga ut bilden på bloggen. Bänksoffan är ju underbar 😉

  Tvätta den ordentligt både på ovansidan och under och spraya någon form av insektsmedel under. Ett gott råd med tanke på svarta änkan och annat otyg.

  Om jag vore du skulle jag ställa in den ”rå”, dvs. obehandlad. Möjligen lite linolja. Hemsydda kuddar vore jättefint. Personligen tycker jag att det är synd att förstöra en gammal möbel som bär ”tidens tand”.

  Om du kommer på efter ett tag att du vill måla den är det frit fram.

  Mitt förslag är att du ställer den i vardagsrummet, under de tre tavlorna, dvs. i utrymmet mellan garageinfarten och huvudingången. Ett stort trä- eller plåtskrin på bänken emellan sitsarna kan innehålla sådant som är viktigt när ni lämnar huset. Ett bra ställe att sitta på när man tar på sig skorna 😀

  Men som sagt … det är bara min syn på saken 😉

  • Mysmasken skriver:

   Den får stå i garaget tills du kommer, kanske? 😀 Och jo, du har rätt, den är ju rätt ”rustik” från början, så jag kanske låter den vara. Vi får se. Inte bråttom, jag bara kände att den var för unik för att låta bli, haha.

 2. Emma skriver:

  Ja! En perfekt liten bänk att spela små spel på för två personer?! : D Ser framför mig hur mysigt det skulle vara att sitta på den framför ett fönster och spela en regnig dag.

  • Mysmasken skriver:

   Ja, eller hur? 😀 Tänk när Nicolas kan låta bli att förstöra för folk som spelar spel, då blir det perfekt :)

 3. Viktoria Gradin skriver:

  Jag tycker om du skall ha den brun skulle jag rustika upp den mer så att säga.. Så den ser extra sliten ut eller luta av den eller vad det heter.. Tänker mig att den blir lite mörk men sen har jag ju inte sett hela ditt hus…än :-)
  Litar på din känsla.. du brukar göra coola grejer. Go 4 it!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *