|   709   7     5
  Foto & Film

Vad kallas det här på svenska? Bridge kickover på engelska tror jag. De har övat på det några veckor, och idag klarade hon det själv för första gången (med kil) :)
Det var typ 10:e försökte, men hon var bestämd. Hennes team-kompis (som är sju år) klarade det för första gången idag, och läraren skulle hjälpa till att putta över Noëlle som hon brukar, men Noëlle tackade nej. Hon envisades med att klara det, vilket hon till slut gjorde, men tror att hon var ganska sur vid det laget, haha!

Lite tufft att vilja mäta sig med en sjuåring. Noëlle sade att hon grät en skvätt, för att läraren tycker att Ava är bättre än hon. Tja, vad säger man? Jag sade att Ava faktiskt är lite bättre, och att hon är två år äldre, så det är inte så konstigt. ”Du kommer inte alltid att vara bäst på allting”, sade jag till Noëlle. Lite ödmjukhet skadar nog inte 😉

7
 709   7     5
   ,

5 svar på Brygga

 1. Mamma skriver:

  Woav … vad duktig hon är =D

 2. Annika K skriver:

  Kanonbra :)

 3. Mamma skriver:

  Jag ser på hela Noelles hållning och torkande under näsan hur mycket gråt, smärta och strävan hon har gått igenom. Slutblicken är inte triumph utan snarare ilska …

  ”Vad faen glor du på … klart jag visste att jag skulle greja det här till slut … men det är jobbigt när du filmar.”

  En Vädurs-mormor känner sitt Vädurs-barnbarns tankar.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, njae, gråt och smärta tror jag inte 😉 Men hon var envis och förbannad, jo… Läraren hade inga tankar på att hon skulle klara göra det själv, utan skulle fortsätta att hjälpa henne och putta över henne. Min tokfia.

 4. Sonja skriver:

  Duktig tjej, hon ger sig inte 😉
  Undrar vem hon har det efter ha ha ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *