|   525   8     2
  Familjen | Vardag

De sover som små grisar de här katterna. Har inget minne av att mina katter sovit igenom blixten på kameran, eller en drös ungar som kommer in och leker med katterna som är vakna, haha. Figaro och Baloo sov sig igenom alltihop

Ögonen ser lite bättre ut idag. Torkade rent dem i morse och gav dem medicin. Vägde dem också, för att se till att de växer som de ska. Inget jag behöver göra, men jag vill veta så att inte en blir undanskuffad. Lilla tjejen, Belle, är mycket mindre än grabbarna.

150725a
Figaro och Baloo

150725b
Så kan man också sova :)

150725e
Lycklig tjej

8
 525   8     2
   

2 svar på Figaro och Baloo

  1. Monnah skriver:

    Alltså, kattungar. Jag tror inte det finns något annat på jorden som är så fint. Vad glad jag är över att ni får den här möjlighet till att göra gott och samtidigt få njuta lite!

    • Mysmasken skriver:

      Tror inte heller att det finns mycket som slår det…Gud alltså. Samtidigt så lider jag så med alla stora katter som ingen vill ha :( När vi var där idag var alla kattungar som var där i torsdags bortadopterade. Ett dussin ungefär. Plättlätt. Men de äldre stackars katterna, buuhuu. Jag vill bara ta hem allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *