|   580   5     7
  Vardag

Alltså, man blir ju kär. Den grå katteungen, som snabbt blivit allas favorit, minskar i vikt. Jag lät honom äta själv i morse, innan de andra katterna fick börja. Han äter och dricker, men är mycket lugnare än de andra och sitter gärna i knäet och blir gosad med. Han leker, men inte alls lika mycket som de andra.

De senaste tre dagarna har han minskat i vikt med 20 gram, och alla andra tre har gått upp 80 gram, så han väger 100 gram mindre än han borde ha gjort vid det här laget. Han var näst störst när han kom och nu väger han minst.

Jag mejlade djurhemmet som sa åt mig att komma in med honom. De tittade och allt såg bra ut, men de sa att det kan vara en parasit i magen, så jag fick en ny kur med avmaskning åt alla fyra. Stackars lillkillen, han är så fin, så fin.

150728c
Här är fina Baloo hos Noëlle <3

150728a

Här är flickan som var allra minst när hon kom hit, 417 gram, men nu lagt på sig och väger 490 gram! :)

Den största busen har jag inte på bild än, han väger hela 641 gram nu.

Vi kommer att ha dem tills de väger ungefär 2 pounds, vilket motsvarar 910 gram ungefär.

5
 580   5     7
  

7 svar på Lilla Baloo minskar i vikt

 1. Husvagnsfamiljen skriver:

  Vilka sötnosar. Hoppas ni har hittat problemet nu och den lille går upp i vikt. Lycka till

 2. Cathrine skriver:

  Men så söta!! Hoppas verkligen den lille killen repar sig och börjar öka i vikt.
  Tycker det är ett fantastiskt jobb ni gör som tar hand om dom!!

  • Mysmasken skriver:

   Men sååå mysigt! Greg ba’: ”Du inser att vi betalar 10-15 dollar i bensin bara för att köra upp med honom dit igen.” Bah! Han har gett mig mer mer än 10 dollars värde i gos :)

 3. Anna-Lena skriver:

  Katter ger en ju så ,mycket mer än vad som kan räknas i pengar.
  Fantastiskt att få ta hand om dessa små liv, du gör ett toppenjobb!
  Roligt för barnen att få ta del av dessa små individers första tid.

  • Mysmasken skriver:

   Ja, det är fantastiskt. De älskar’t! Noëlle vill fortsätta ta hand om katter för alltid säger hon.

 4. Susanne skriver:

  Hoppas det går bra för lilla Baloo! ♥ Han är så lik min Vimsa.

  • Mysmasken skriver:

   Ja, han vägde över ett pund igen i morse, woohoo! Men han skrämde precis slag på mig. De har nu fått komma ut i vårt sovrum, men när pojkarna sover middag eller vi sover på natten får de vara i badrummet. Skulle precis gå in och lägga in alla i badrummet men de låg alla samlade vid vår sovrumsdörr. Jag puttade upp dörren lite, ett par katter försökte komma ut men Baloo flyttade sig inte. Jag puttade lite mer, men inget hände. Jag körde in handen, puttade på honom och han bara rullade över med fötterna rakt upp i luften, ingen rörelse och jag såg bara bakdelen så visste inte om han levde! Jag ropade förfärat på Greg som lirkade fram honom och han tittade på oss med en sömnig blick typ ”hallå, jag låg och sov!” Inte skrämmas så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *